Câștigător Chefi la cuțite 2018, finala

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Marți seară, s-a aflat numele câștigătorului emisiunii Chefi la cuțite.

Emisiunea a fost prezentată pe DCNews sub formă de update-uri:

Update 9: Câștigătorul este Bogdan Vandici! Pe locul doi s-a clasat Cristina.

Vezi și: Bogdan Vandici, castigator Chefi la cutite 2018. Tot ce trebuie să știi

Update 8: Prima farfurie a plecat spre degustare după 90 de minute, apoi următoarele preparate au mers către juriu la interval de 60 de minute. A fost haos total în bucătărie și emoțiile au atins cote uriașe. Cristina, Bogdan și Marlena și-au coordonat echipele cât de bine au putut. În curând vom afla numele câștigătorului.

Update 7: Emoțiile cresc cu fiecare moment care trece. Dacă finala va fi câștigată de o femeie, atunci vom avea parte de o nouă premieră.

Update 6: Bucătarii s-au întors în bucătărie și au avut parte de o surpriză: la următoarea probă, cei trei vor fi ajutați de cei care au concurat în acest sezon, dar au fost eliminați. Fiecare a ales cu cine face echipă. De data aceasta, cei trei finaliști trebuie să pregătească trei farfurii: starter, main course și desert. Timpul este destul de scurt, așa că echipele trebuie să se organizeze foarte bine.

Update 5: Bontea speră că va fi cea mai bună finală din toate sezoanele difuzate până acum.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Update 4: Cel de-al treilea și ultimul finalist este tot din echipa lui Bontea. E vorba de Marlena Botezatu! Astfel, Cătălin Scărlătescu nu are niciun concurent în finală! "Îmi vine să plâng", a zis juratul. Este pentru prima dată când în finala emisiunii sunt două femei. Așadar, în finală s-au calificat Bogdan, Cristina și Marlena.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Update 3: Al doilea concurent care are o șansă la marele premiu este Cristina Pavel din echipa lui Bontea.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Update 2: Primul concurent care ajunge în finală și care a obținut cel mai mare punctaj este Bogdan Vandici din echipa lui Dumitrescu.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Update 1: A început emisiunea. În curând vom afla cine este marele câștigător.

DC News a demarat un sondaj fulger pentru a vedea ce cred cititorii: cine va câștiga Chefi la cuțite 2018? Oamenii au decis: Gabriel Mocanu.

Vezi și: EXCLUSIV Castigator Chefi la cutite 2018. Oamenii au decis


Câștigător Chefi la cuțite 2018. Marți seară, de la 20:00, Antena 1 va difuza ultima ediție a sezonului 5 „Chefi la cuțite". Așadar, ne mai despart câteva ore de la aflarea numelui bucătarilor ce se califică în proba finală, cât și numele marelui câștigător.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Luni, în urma celor două probe din semifinală, doar șase bucătari au rămas în cursa celui mai iubit show culinar, calificându-se în ultimul test al serii. Trei dintre ei vor merge mai departe, luptându-se cot la cot pentru premiul de 30.000 de euro și titlul de învingător.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Ediția de marți începe cu șanse egale pentru fiecare chef, căci fiecare are acum în competiție câte doi reprezentanți. Marlena Botezatu și Cristina Pavel din echipa verde a lui chef Bontea sunt două bucătărese cu experiență, iar atuul lor în această competiție este gustul special pe care îl pot da oricărui preparat. Energice și zâmbitoare, concurentele au fost dornice să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, tocmai de aceea vor lupta și mai aprig pe ultima sută de metri.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu din echipa albastră a lui chef Dumitrescu sunt singurii ștrumfi jedi care au rezistat unui parcurs cu foarte multe piedici. Sunt cei mai tineri concurenți din concurs, dar pasiunea lor pentru bucătărie și pentru rețete sofisticate este dublată de foarte multă muncă și experiență în restaurante de renume. Diseară, cei doi sunt hotărâți să demonstreze că deși au pierdut multe bătălii, au talentul necesar pentru a câștiga războiul final.

(w670)

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Mihai Chelaru și Amedeo Drosu din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu sunt cei doi concurenți pasionați de gastronomie care au câștigat cele mai multe confruntări pe echipe în acest sezon. Amândoi lucrează în domeniu și cred cu tărie că menirea lor este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel, motiv pentru care vor să își adauge în palmares titlul acestui sezon.

Câștigător Chefi la cuțite 2018. Trei din cei șase bucătari se vor califica în marea finală. Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificați își va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu, pentru a pune pe bandă rețete impecabile: starter, main course și desert. Alături de foștii câștigători "Chefi la cuțite", Gianny Bănuță și Andrei Olteanu, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experiența lor impresionantă din domeniu și studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel