Bogdan Vandici, castigator Chefi la cutite 2018. Tot ce trebuie să știi

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Tensiunea a atins cote maxime atunci când cei trei concurenți rămași în competiția Chefi la cuțite au așteptat verdictul.

Castigator Chefi la cutite. Au fost aproape 1.000 de concurenți înscriși, dar numai unul a fost desemnat câștigător! Chef Florin Dumitrescu a mers mai departe în concurs alături de Bogdan, iar Chef Bontea a trăit o surpriză uriașă, fiindcă atât Cristina cât și Marlena au demonstrat că merită un loc finală.

Castigator Chefi la cutite. La final, Gina Pistol a anunțat numele câștigătorului: Bogdan Vandici, bucătarul din echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu. La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie.

(w670)

Castigator Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a fost extrem de emoționat și fericit. "M-a emoționat teribil. N-am plâns niciodată pentru niciun concurent, de data asta am plâns", a zis acesta.

Castigator Chefi la cutite. Bogdan Vandici este din Oradea și a dorit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie, ceea ce a și reușit. Când s-a prezentat la preselecții a ales să facă un desert special inventat de el pentru a ajunge în echipa lui Florin Dumitrescu: Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe din compot și fructe confiate. Emoțiile au fost mari atunci, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp.

Castigator Chefi la cutite. Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris. Nu a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie. "Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum", spunea acesta vizibil emoționat.

Castigator Chefi la cutite. Acum, el este marele câștigător al celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite".

Vezi și: Bogdan Vandici, castigator Chefi la cutite. Dumitrescu: Poza asta spune tot!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel