CASA VERDE 2016. Bistriţa-Năsăud: 188 cereri depuse pentru programul 'Casa Verde', majoritatea pentru panouri solare

CASA VERDE 2016. Fondurile pentru programul "Casa Verde" alocate judeţului Bistriţa-Năsăud au fost epuizate, 188 de bistriţeni reuşind să depună cereri în acest sens, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de către directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM), Sever Roman. 

CASA VERDE 2016. Cererile au venit din întreg judeţul, atât din urban, cât şi din rural, cei mai mulţi fiind interesaţi de montarea de panouri solare presurizate. 

CASA VERDE 2016. Iniţial, judeţul Bistriţa-Năsăud a primit o alocare de puţin peste 853.000 lei, ulterior fondurile fiind suplimentate până la suma de 1,13 milioane lei. 

CASA VERDE 2016. După cinci zile în care s-a stat la coadă pentru depunerea cererilor, fondurile au fost epuizate, iar cei 188 bistriţeni care au reuşit să depună dosarele trebuie să aştepte validarea lor de către Administraţia Fondului de Mediu. 

CASA VERDE 2016. Directorul APM Bistriţa-Năsăud, Sever Roman, spune că numărul celor care nu au reuşit să depună cerere a fost de circa 20 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel