Carmen Harra, previziuni pentru 2024: "Cutremure majore, inundații. O forță puternică! În zona Vrancei..."

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru acest an.

”Îmi pare rău, dar este anul care aduce înapoi în actualitate cutremurele majore, inundațiile… Deci toate fenomenele astea naturale vin cu o forță puternică și le vedem peste tot pe unde n-au mai fost de-o vreme. În zona Vrancea, în California, în Turcia, în alte părți ale lumii. Peste tot ne așteptăm la manifestări de genul ăsta. Parcă pământul, care are și el vocea lui și felul lui de a se exprima, planeta asta ne avertizează prin reacțiile ei, care sunt reacții de tot felul”, a spus Carmen Harra, în podcastul lui Adrian Artene, potrivit ciao.ro.

Pericolul uriaș

"În lume sunt conflicte puternice care, din nefericire, ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare,  însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și, de obicei, conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului.

Războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, mai spunea Carmen Harra, în urmă cu ceva timp, pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel