Cargus se mută în sediu nou ca urmare a creşterii livrărilor cu 44% în primul trimestru al anului 2014

[] []

04 iun 2014 / 11:51
Salveaza PDF Comentarii

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat intern din România, şi-a mutat sediul central pentru a putea susţine creşterea companiei...

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat intern din România, şi-a mutat sediul central pentru a putea susţine creşterea companiei.

Cargus, aflată momentan în cea mai bună perioadă din istoria sa de 23 de ani, s-a mutat într-un sediu care oferă 3.000 m2 pentru sortare şi depozitare şi 1800 m2, spaţiu pentru birouri clasa A. Noul sediu are, de asemenea, şi o parcare de 10.000 m2 pentru tranzitul maşinilor de curierat.

Mutarea a fost posibilă datorită unei investiții de aproximativ 300.000 euro în echipament de sortare, procesare şi prelucrare şi va oferi companiei o creștere de 15% a capacității de livrare înainte de ora 12:00.

Relocarea într-un nou sediu central a fost opţiunea firească pentru Cargus, explică Gian Sharp, CEO-ul companiei:

„Cargus a avut parte de o creștere rapidă în ultima perioadă, iar mărirea capacităţii de sortare a devenit obligatorie. Creşterea volumului în primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrări decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. Mai mult, ne aşteptăm să avem o creştere a volumului datorită investiţiilor făcute în noi produse şi servicii și avem nevoie să acomodăm corespunzător noul volum de livrări.”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29