Cancerul, vindecat cu un fruct de care companiile farmaceutice nu vor să știi de el

Soursop sau Guanabana este un fruct puțin cunoscut pe piaţa medicinală a lumii, probabil deoarece marile companii farmaceutice nu doresc să îşi piardă din clienţi, potrivit realitatea.net

Gustul acestui fruct este plăcut, cu aromă de fructe,  descris ca o combinație de căpșuni și ananas. Cel puţin aşa spun cei ce l-au încercat. Copacul soursop este mic, sub forma unui arbust şi nu este foarte pretenţios. Nu are nevoie de mult spaţiu şi creşte în condiţii modeste, fiind adaptat la zonele cu umiditate ridicată și ierni relativ calde. Fructele sunt de culoare verde închis și înțepător. Ele sunt ovoidale și pot fi de până la 30 de centimetri lungime.

În Brazilia este cunoscut sub numele de Graviola, în Spania i se spune guanabana şi Soursop este denumirea în limba engleză. Calitatea miraculoasă a acestuia se datorează efectelor sale anti-cancerigene.

Cercetările au demonstrat că fructul are şi puternice proprietăţi ca agent anti-microbian, având impact în faţa infecţiilor bacteriene, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul şi tulburările nervoase, relatează sott.net.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume a efectuat mai mult de 20 de teste de laborator prin 1970 şi a ajuns la concluzia că Soursop distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar şi pancreas. Mai mult decât atât, efectul fructului nu afectează celulele sănătoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel