Cancer col uterin. Analiză GRATUITĂ pentru românce

Rotary București Cișmigiu, în parteneriat cu Clinica ROMAR Medical organizează în data de 4 martie, o campanie de prevenire a cancerului de col uterin cu analiză și testare gratuită.

Campania se va desfășura între orele 8:00 – 14:00, în cadrul Clinicii ROMAR Medical (Str. Gheorghe Polizu 38 – 52, aripa dreapta a Spitalului Polizu).

Clubul Rotary București Cișmigiu și Clinica ROMAR Medical se alătură proiectului "Rotary pretuiește femeia", inițiat de către membrii clubului Rotary Câmpia Turzii, în semn de prețuire a femeilor din comunitate. În zilele noastre, sănătatea a devenit cel mai de preț factor, pe care fiecare dintre noi îl avem în grijă, zi de zi.

[citeste si]

Cancerul de col uterin afectează cele mai multe femei la nivel mondial, după cancerul de sân. Potrivit statisticilor, în Europa, aproximativ 60.000 de femei se îmbolnăvesc în fiecare an și 30.000 de femei decedează din această cauză. În data de 4 martie se va organiza o campanie de recoltare, testare și analiză pentru prevenirea cancerului de col uterin. Această campanie, cu testare gratuită Babeș – Papanicolau, se va desfașura între orele 08:00 – 14:00, în cadrul Clinicii ROMAR Medical, din Str. Gheorghe Polizu 38-52, București (aripa dreaptă a Spitalului Polizu).

Persoanele interesate, cu domiciliul în București (conform C.I.), având vârsta cuprinsă între 25 – 64 de ani, sunt invitate să stabilească o programare telefonică în prealabil la ROMAR Medical Callcenter: Telefon: 021 9606. Program: Luni – Vineri | 08:00 - 19:00 Pentru recoltare, este obligatorie prezentarea cărții de identitate. Personalul ROMAR Medical Callcenter va sta la dispoziție cu informații și detalii.

Despre ROMAR

Medical ROMAR Medical este o instituție multifuncțională de diagnostic și asistență medicală primară și specializată. Mai multe informații despre serviciile medicale oferite de Romar, accesați www.romar.ro.

Despre Rotary București Cișmigiu

Rotary București Cișmigiu este o organizație non-profit, cu un rol activ în comunitate, a cărei misiune este să susțină și să se implice în proiecte umanitare. Mai multe informații despre activitatea clubului Rotary București Cișmigiu puteți afla pe rotarycismigiu.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel