Camelia Potec, imaginea zâmbetului frumos

Un zâmbet de campion este de neprețuit. Iar atunci când aceștia ni-l oferă, înțelegem că munca, pasiune, răbdarea, curajul și determinarea lor au fost răsplătite. Și pentru a afișa cel mai frumos zâmbet, campionii au nevoie de cea mai bună echipă de specialiști.

Un zâmbet de campion este de neprețuit. Iar atunci când aceștia ni-l oferă, înțelegem că munca, pasiune, răbdarea, curajul și determinarea lor au fost răsplătite. Și pentru a afișa cel mai frumos zâmbet, campionii au nevoie de cea mai bună echipă de specialiști. 

Campioana olimpică la natație de la Atena și cel mai tânăr președinte de federație sportivă din România, Camelia Potec (32 ani), a semnat la data de 15 mai 2014, un parteneriat de imagine cu clinica stomatologică Dental Praxis din București.

„Pentru mine, Dental Praxis nu este doar o clinică, ci locul unde mi-am învins frica de stomatolog, oferindu-mi cele mai bune tratamente de îngrijire. Aici este locul unde devii propriul campion recăpătându-ți încrederea în sine pentru că un zâmbet sănătos și sincer este o operă de artă care deschide inimile și drumul spre succes, risipește ura și adună oamenii laolaltă. Știm cu toții că igiena dinților face parte din rutina zilnică a fiecărui om și de multe ori buna noastră dispoziție depinde de sănătatea lor”, a declarat Camelia Potec.

Camelia Potec a început înotul la 9 ani, iar doi ani mai târziu devenea campioană națională la categoria de vârstă de 11 ani. În 14 ani de performanță la seniori, Camelia Potec a participat la 4 Olimpiade, devenind campioană olimpică la 200 metri liber la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, fiiind totodată și multiplă campioană europeană și medaliată de două ori cu bronz la Campionatele Mondiale.

 „Camelia Potec este una dintre cele mai mari campioane ale României. Împărtășim aceleași valori și principii în viață, țelul nostru fiind întotdeauna atingerea performanței în aria în care activăm. În numeroasele competiții în care a reprezentat România, Camelia Potec ne-a dăruit de pe podium, de nenumărate ori  zâmbetul său larg, curat. Rezultatele din plan sportiv și determinarea cu care conduce un for național ne-a făcut alegerea ușoară și suntem fericiți să o avem alături de noi”, a afirmat Irina Pahoni, reprezentant Clinica Dental Praxis.

Clinica stomatologică Dental Praxis este specializată în tratamente de odontoiatrie ce încep o dată cu prevenirea și continuă cu îngrijirea și cu reabilitarea danturii: detartraj, aparat dentar, implant dentar, estetică dentară, estetică facială, etc. Clinica oferă cei mai pregătiți profesioniști, cele mai bune soluții, cea mai performantă tehnologie și garanții pentru toate lucrările dentare.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială a clinicii: http://www.clinica-dentalpraxis.ro/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel