Brigitte Sfăt și Rona Hartner, supuse unor noi PROVOCĂRI

Brigitte Sfăt și Rona Hartner, personajele surpriză din bucătăria lui nea Mărin, la "Poftiți în vacanță!"

Luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, nea Mărin, alături de Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu,  invită telespectatorii la o nouă ediție plină de surprize a emisiunii ”Poftiți în vacanță”. De data aceasta, tabăra lui nea Mărin este situată într-o minunată locație din județul Cluj, unde copilașii veniți pentru prima oară în viață într-o vacanță se vor simți cu adevărat răsfățați.

Cei cinci participanți ai acestei ediții au parte, ca de fiecare dată, de o mulțime de provocări, cea mai importantă dintre ele fiind aceea de a aduce bucuria pe chipurile micuților ce provin din medii defavorizate.

Brigitte Sfăt este cea care îi surprinde încă de la început pe colegii săi. Dincolo de faptul că nu se dă în lături de la niciuna dintre sarcinile primite de la nea Mărin, ea dovedește că este o foarte bună bucătăreasă și poate găti preparate delicioase în cantități industriale.

”Brigitte este o surpriză. A fost foarte hotărâtă de la început, a știut exact ce meniu va prepara și a trecut la treabă. A gătit foarte bine și în cantități foarte mari. Iată că aparențele pot înșela. Una transmite Brigitte pe care am văzut-o până acum la televizor și alta este Brigitte de aici care are responsabilitatea grijii pentru copii”, spune Virgil Mănescu fosta gazdă a show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1.

Nici Rona Hartner nu se lasă mai prejos și prepară niște deserturi delicioase după o rețetă proprie. Spre surprinderea tuturor, ea nu măsoară nici măcar unul dintre ingredientele folosite, fiind foarte sigură pe ea încă din primul moment când pășește în bucătărie.

Prin ce provocări vor trece cei cinci participanți ai acestei ediții și cum vor reuși să-și ducă la bun sfârșit sarcinile deloc ușoare, telespectatorii vor vedea în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel