Băsescu: ”Desereizare! Iohannis să respingă propunerea”

Traian Băsescu a lansat un atac asupra implicării serviciilor în politic. Fostul șef al statului consideră că ”decizia de desereizare” îi aparține acum lui Klaus Iohannis.

”Eu aș trage o concluzie scurtă. Dragnea a cedat după o propunere neinspirată într-o primă fază, acum cred că vrea să dea satisfacție, să ”le pună omul” și să fie lăsat să facă Guvernul”, a spus Traian Băsescu la România TV

Totodată, în ceea ce privește propunerea lui Sorin Grindeanu, fostul președinte a declarat că ”decizia este la președintele Iohannis dacă vrea să treacă la un proces de desereizare a politicului sau nu”.

”Trebuie declanșat un proces de desereizare. Eu îmi asum responsabilitatea că am făcut aceste instituții foarte puternice, protejându-le de influența politică, dar niciodată nu le-am dat autoritate să substituie politicul.

Și-au luat-o singuri prin forța faptului că unii pot pune cătușe și alții depozitează informații. Trebuie pus capăt acestui mod de a se acționa în statul român”, a afirmat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel