Băsescu: ”Desereizare! Iohannis să respingă propunerea”

Traian Băsescu a lansat un atac asupra implicării serviciilor în politic. Fostul șef al statului consideră că ”decizia de desereizare” îi aparține acum lui Klaus Iohannis.

”Eu aș trage o concluzie scurtă. Dragnea a cedat după o propunere neinspirată într-o primă fază, acum cred că vrea să dea satisfacție, să ”le pună omul” și să fie lăsat să facă Guvernul”, a spus Traian Băsescu la România TV

Totodată, în ceea ce privește propunerea lui Sorin Grindeanu, fostul președinte a declarat că ”decizia este la președintele Iohannis dacă vrea să treacă la un proces de desereizare a politicului sau nu”.

”Trebuie declanșat un proces de desereizare. Eu îmi asum responsabilitatea că am făcut aceste instituții foarte puternice, protejându-le de influența politică, dar niciodată nu le-am dat autoritate să substituie politicul.

Și-au luat-o singuri prin forța faptului că unii pot pune cătușe și alții depozitează informații. Trebuie pus capăt acestui mod de a se acționa în statul român”, a afirmat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel