Azil politic pentru occidentali în România? Bivolaru-Macovei, la schimb cu Bodnariu

Un susținător al lui Traian Băsescu apelează la denunţul penal, o armă eficientă în România, pentru a lovi statul norvegian. Aurelian Pavelescu cere Parchetului să-i aresteze pe funcționarii norvegieni care au răpit copii familiei Bodnariu. Un IT-ist român şi soţia lui, asistentă medicală norvegiană, ar fi fost despărţiţi abuziv de cei cinci copii ai lor, de către serviciul norvegian de protecţie a copilului.

Unele surse spun că intervenția statului norvegian ar fi avut loc după ce fetele mai mari ale cuplului s-au plâns că părinții le "aplică corecții fizice", altele susțin că autoritățile se tem de îndoctrinarea religioasă a micuților norvegiano-români.

După zeci de ani în care țările occidentale au acordat azil politic românilor care fugeau de opresiunea comunistă, am putea, oare, primi și noi cetățeni occidentali, care se refugiază în România din calea persecuțiilor ateiste?

Părinții decid în privința copilului, în România

Aici, la noi, părinții pot face tot ce vor cu copiii lor. Îi pot pune să ridice haltere de vârsta de cinci ani, de exemplu, cum s-a întâmplat cu micul Hercule. Statul nu are cum să intervină, nici când părinții, din motive religioase, le refuză copiilor transfuziile salvatoare de vieți. Luna trecută a murit o tânără la Suceava, din motive religioase. Dacă vorbim de corecții fizice, foarte rar, dacă se rupe o mână sau un picior, se sesizează cineva.

De ce au plecat în Norvegia?

Se pune, totuși, întrebarea: de ce a plecat familia Bodnariu în Norvegia? Pelerinii care au părăsit Anglia, pe vasul Mayflower, plecau în sălbăticie, pentru a-și putea practica religia. Este drept că în România nu ai condițiile din Norvegia, nici sistemul de sănătate sau pensii din țara cea mai bogată a Nordului. Dacă am compara Norvegia cu România, acum... parcă nu-i la fel de mare diferența ca între Anglia și Lumea Nouă, atunci. Sau e mai rău?

Bivolaru, azil politic în Suedia

Pe de altă parte, sunt curios ce va spune europarlamentarul Monica Macovei, despre acest caz. În 2004, cruciata anti-corupție era o susținătoare a lui Greogrian Bivolaru, celebrul guru fugit în Suedia. În România era căutat pentru corupere de minore, la vecinii Norvegiei a primit azil politic. Bine că nu s-a refugiat la Oslo, că-i răpeau minorele cei de la protecția copilului, pentru îndoctrinare yoga.

Sf. Augustin: Când ești la Roma...

În fine, pentru ca Aurelian Pavelescu să bifeze o reușită în palmares, haideți să numim partidul în numele căruia a făcut plângere penală: PNȚCD. Că despre arestarea preventivă a statului norvegian n-are rost să vorbim.

Fiind la mijloc un partid creștin democrat, putem să-i amintim lui Pavelescu de scrisoarea în care Sf. Augustin spunea: Când ești la Roma, poartă-te ca romanii! Religioși sau nu, probabil nu au citit-o și tinerii care au plecat din România în Norvegia, cu tot cu copiii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel