Avantaje nesperate dacă emigrați în Australia

Dacă vreți să emigrați în Australia, în rândurile de mai jos veți afla toate detaliile care vă vor ajuta în acest demers.

Cu o experiență de 15 ani în domeniul emigrării in Australia, compania Synch1 este în căutarea persoanelor calificate din România și Republica Moldova care își doresc cu adevărat să investească în viitorul lor și să își schimbe stilul de viață, oferindu-le întreg suportul necesar pentru a-i ajuta să obțină viza potrivită pentru Australia.

Întrucât legea de emigrare australiană este una complicată și stufoasă, puteți apela la compania Synch1,

Odată cu cererea pentru viza de rezidență permanentă în Australia, trebuie să știți că vă vor fi recunoscute competențele și experiența de muncă prin completarea unei proceduri online numită „SkillSelect", procedura prin care guvernul australian va gestiona mai ușor programul de emigrare.

Completarea expresiei de interes (EOI) din sistemul SkillSelect presupune introducerea unor date personale de bază, nivelul de experiență acumulat, competențele în limba engleză, educația, experiența în afaceri, ocupația nominalizată și detalii despre evaluarea calificării legată de ocupația nominalizată de tine.

Unul dintre multele avantaje pentru care merită să începeți demersurile necesare obținerii unei vize permanente este că după 4 ani de rezidență în Australia puteți aplica pentru cetățenie și să deveniți australian cu acte în regulă. 

Synch1 este o companie licențiată de Institutul Australia de Emigrare și membră a acestuia (MIA – Migration Institute of Australia), iar agenții de emigrare sunt certificați și acreditați MRA (Migration Registration Agents). Pentru mai multe detalii și informații privind procesul de emigrare în Australia, costurile aferente și ce documente trebuie să furnizați, vizitați site-ul romania-australia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel