AUSTRALIAN OPEN 2015: MARIA SHARAPOVA, la un pas să fie eliminată în TURUL 2 de ALEXANDRA PANOVA

AUSTRALIAN OPEN 2015. Maria Sharapova, numărul 2 mondial și a doua favorită la Australian Open, a fost aproape de o eliminare surprinzătoare în manșa secundă de la Melbourne.

VEZI AICI LIVETEXT MECIUL SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA


AUSTRALIAN OPEN 2015. Rusoaica s-a calificat dramatic în turul 3 de la Antipozi, după două ore și 33 de minute de joc și două mingi de meci salvate în fața compatrioatei Alexandra Panova, clasată pe poziția 150 în lume.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Startul meciului de miercuri dimineață a decurs conform așteptărilor, iar Maria Sharapova s-a impus categoric în primul set, cu 6-1, după 26 de minute de joc. 

AUSTRALIAN OPEN 2015. Situația s-a schimbat însă în setul secund, care a durat 58 de minute și a fost câștigat de Alexandra Panova, scor cu 6-4.

Vezi și: Scenariu fabulos pentru Halep! Cum poate ajunge numărul 1 mondial

AUSTRALIAN OPEN 2015. Dramatismul a atins cote maxime în decisiv. Numărul 150 mondial a condus cu 4-1 și a avut două mingi de 5-1, anulate însă de adversară. Mai departe, Sharapova a salvat două mingi de meci, a reușit să revină și să se impună în decisiv cu 7-5, obținând cu mari emoții calificarea în turul 3 de la Australian Open.

AUSTRALIAN OPEN 2015. S-a terminat 6-1, 4-6, 7-5 pentru Maria Sharapova, care în turul 3 ar putea da peste capul de serie numărul 31, Zarina Diyas, din Kazahstan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel