SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA, 6-2, 6-2 - LIVETEXT, în TURUL 2 de la AUSTRALIAN OPEN 2015

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul 3 de la Australian Open, după dublul 6-2 aplicat australiencei Jarmila Gajdosova (locul 62 WTA).

Vezi și: Scenariu fabulos pentru Halep! Cum poate ajunge numărul 1 mondial

Favorita numărul 3 de la Melbourne a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a o elimina pe reprezentanta gazdelor. Simona Halep a arătat un joc extrem de solid, cu lovituri puternice și precise și puține greșeli neforțate. De asemenea, românca a servit foarte bine, reușind nu mai puțin de șapte ași într-un meci foarte scurt. 

De partea cealaltă, Jarmila Gajdosova a încercat să joace la limită, însă nu a fost deloc eficientă. Australianca a încercat să lovească puternic și la tușe, însă tactica ei nu a dat roade, conducând-o doar la foarte multe greșeli neforțate.

În turul 3 de la Australian Open, Simona Halep o va întâlni pe americanca Bethanie Mattek-Sands (locul 258 WTA). Vezi aici detalii despre viitoarea adversară a Simonei Halep

---------------------

SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA 6-2, 6-2


UPDATE: - 6-2: Halep reușește doi ași, își adjudecă game-ul, setul și meciul și se califică în turul 3 de la Australian Open.

- 5-2: Simona Halep mai reușește un break și va servi pentru meci. Sportiva noastră a revenit de la minge de 4-3 pentru Gajdosova și a făcut 5-2.

- 4-2: Românca e imbatabilă pe propriul serviciu și face încă un game la 0.

- 3-2: Gajdosova își adjudecă serviciul și rămâne la un break în spatele româncei.

- 3-1: Simona Halep nu îi dă nicio șansă adversarei pe propriul serviciu și câștigă încă un game.

- 2-1: Sportiva noastră face primul break al setului 2. Românca evoluează la un nivel prea ridicat pentru adversara sa, care nu poate menține un ritm constant și are momente în care jocul său scade. 

- 1-1: Halep egalează la avantaj, după un game destul de dificil.

- 0-1: Gajdosova începe bine setul secund și își face serviciul la 15.

- A început setul 2 al meciului Simona Halep - Jarmila Gajdosova. Ca și în primul, sportiva din Australia e la serviciu.

---------------------

- 6-2: Simona Halep își adjudecă prima șansă de set și încheie primul act cu un ace, după 35 de minute de joc.

- 5-2: Gajdosova își face serviciul și rămâne în set. Românca va servi pentru a-și adjudeca primul act.

- 5-1: Simona Halep a început game-ul o "dublă greșeală", însă a reacționat ca o mare campioană. A servit imediat un ace și a încheiat punctul tot cu un ace.

- 4-1: Simona face al doilea break al setului, la avantaj, și se desprinde. Românca lovește cu multă siguranță și își plimbă adversara dintr-un colț în altul al terenului, iar australianca nu pare capabilă să facă față jocului arătat de sportiva noastră. Pentru al doilea game la rând, după o greșeală neforțată, românca a reacționat zgomotos și s-a certat pentru eroarea comisă, încercând să se auto-motiveze.

- 3-1: Românca a câștigat un game extrem de disputat, în care a revenit de la 0-30, a salvat o minge de break și s-a impus la avantaj, după mai multe situații de 40-40.

- 2-1: Gajdosova face un game alb și reduce din diferență.

- 2-0: Românca servește excelent și, cu excepția unui singur retur câștigător, australianca nu are replică.

- 1-0: Simona Halep returnează bine și face break la 15 în primul game al meciului.

- 14:40 - Meciul Simona Halep - Jarmila Gajdosova a început. Australianca servește prima.

---------------------

- 14:25 - Meciul dintre Nadal și Smyczek s-a terminat, după 5 seturi și peste patru ore de joc. Spaniolul s-a calificat în turul 3, după 6-2, 3-6, 6-7, 6-3, 7-5. Partida Simonei Halep va începe în câteva minute.

- 13:23 - Rafael Nadal câștigă setul 4 cu 6-3 și împinge partida în decisiv. Mai e un set până la meciul Simonei Halep.

- 12:45 - Probleme tot mai mari pentru Nadal. Tim Smyczek a câștigat setul 3 la tie-break și conduce cu 2-1. Începutul confruntării Halep - Gajdosova ar putea fi prelungit până în jurul orei 14:00.

- 11:25 - Americanul a câștiga setul secund cu 6-3, deci se vor juca cel puțin patru seturi, astfel că partida româncei va începe după ora 13:00.

- ora 11:05 - Rafael Nadal îl conduce pe Tim Smyczek, scor 6-2, 3-2. După acest meci, pe Rod Laver Arena va începe partida Simonei Halep din turul 2.

---------------------

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep joacă astăzi în turul 2 de la Australian Open, cu australianca Jarmila Gajdosova (locul 62 WTA). Meciul este transmis în format LIVETEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

---------------------

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Organizatorii de la Australian Open au anunțat programul meciurilor din ziua a treia de la Melbourne.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep o va întâlni, miercuri, pe australianca Jarmila Gajdosova (locul 62 WTA), în turul 2 de la Australian Open. Meciul este programat în sesiunea de seară de la Melbourne şi va fi al doilea disputat pe Arena Centrală, Rod Laver.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Sesiunea de seară începe la ora locală 19:00 (miercuri, ora 10:00, ora României). Partida Simonei Halep va fi precedată de întâlnirea dintre Rafael Nadal (Spania - cap de serie numărul 3) şi Tim Smyczek (SUA) și nu va începe înainte de ora 12:00.

Meciul SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA va fi transmis în format LIVETEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Melbourne: Un român produce șocul și va întâlni campionul din 2014


Programul celorlalți români

Tot miercuri, în sesiunea de dimineaţă, începând cu ora 02:00 (ora României), în primul meci de pe terenul 13, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia, locul 81 WTA).

La dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) va întâlni în primul tur cuplul american Lauren Davis/Christina McHale, în al patrulea meci de pe terenul 11, scrie digisport.ro.

La masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va juca împotriva cuplului australian Matthew Ebden/Matt Reid, în prima întâlnire de pe terenul 19.

Vezi și: Zi nebună la Australian Open: 8 capi de serie au părăsit turneul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel