MARIUS COPIL, în TURUL 2 la AUSTRALIAN OPEN, după victoria cu PABLO ANDUJAR. Îl va întâlni pe STANISLAS WAWRINKA

marius copil
marius copil

AUSTRALIAN OPEN 2015. Marius Copil, singurul român prezent pe tabloul masculin de la Australian Open, a produs o surpriză de proporții în primul tur: a eliminat un adversar clasat cu 151 de locuri mai sus în clasamentul ATP.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Marius Copil este al doilea român care izbutește surpriza în primul tur de la Melbourne. După ce Irina Begu a eliminat-o luni pe favorita numărul 9, Angelique Kerber, arădeanul l-a învins în această dimineață pe Pablo Andujar, în trei seturi, scor 6-2, 6-2, 7-5.

Vezi și: IRINA BEGU a eliminat-o pe ANGELIQUE KERBER și s-a calificat în TURUL 2 de la AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN 2015. Ajuns pe locul 194 în lume, Marius Copil a avut o evoluție remarcabilă împotriva spaniolului de pe locul 43 ATP.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Prezent pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, românul de 24 de ani a condus cu 3-0 în debut și s-a impus în primul act cu 6-2, scor pe care l-a repetat și în al doilea set.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Actul trei a fost mult mai disputat, dar Marius Copil a continuat să joace la înălțime. Pablo Andujar a revenit de la 2-5 și a egalat, însă nu a putut face mai mult și a trebuit să se recunoască înfrânt. Românul s-a impus cu 7-5, a închis disputa cu break și s-a răzbunat pentru eliminarea de la ediția din urmă cu patru ani a turneului de la București.

AUSTRALIAN OPEN 2015. În turul 2 de la Australian Open, Marius Copil va avea o misiunea infernală: îl va întâlni pe campionul en-titre de la Australian Open, elvețianul Stanislas Wawrinka, locul 4 ATP.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Pentru calificarea în turul 2 de la Melbourne, Marius Copil va primi un cec în valoare de 42.500 de euro și 45 de puncte ATP, scrie digisport.ro.

Citește și: Zi nebună la Australian Open: 8 capi de serie au părăsit turneul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel