Astronaut american: Extratereștrii există, sunt peste tot

extraterestri
extraterestri

Leroy Chiao, fost astronaut NASA,  este convins că ființe extraterestre se află de mult timp  pe Pământ, printre noi, dar că locuitorii nu îi observă.

Leroy Chiao a spus că recenta descoperire a unei posibile planete asemănătoare cu Pământul, numită Proxima b, confirmă suspiciunile sale că universul este plin de viață extraterestră, conform The Sun.

Reprezentantii altor civilizatii se afla, deocamdata, în stare de anabioza. Dar, sustine expertul Agentiei spatiale a SUA, va veni un moment cand ei vor iesi din aceasta stare si vor duce o viata normal, printre oameni.

In opinia astronautului american motivul care ii va determina pe extraterestrii sa se "trezeasca" va fi sfarsitul lumii, apocalipsa, care, spune Chiao, se va propuce peste aproximativ 200 de ani.

Specialistul NASA recunoaste ca semnele prezentei extraterestrilor a simtit-o pe Pamant, iar dupa ce a fost trimis in spatiu, banuielile lui au primit confirmare definitiva.

La rândul său, ufologul Mark Sawalha declara ca extraterestrii isi procura materii prime de pe Luna. Este concluzia la care expertul finlandez a a ajuns analizand fotografiile facute de NASA pe suprafata satelitului natural al Terrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel