Antrenorul Răzvan Lucescu a revenit la 'echipa sa de suflet': Generalul s-a întors!

Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City
Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City

Clubul grec de fotbal PAOK Salonic a anunţat, miercuri, că tehnicianul român Răzvan Lucescu va antrena echipa din sezonul viitor, după ce a scris istorie cu alb-negrii.

'Generalul s-a întors titrează site-ul clubului din Salonic, care precizează că Lucescu a semnat un contract pe trei ani.

Îi urmă bun venit celui mai de succes antrenor din istoria modernă a lui PAOK şi îi dorim şi mai mult succes în noul său mandat!, transmite clubul. PAOK a anunţase, anterior, că uruguayanul Pablo Garcia nu va continua la club. El pregătea formaţia din Salonic din 30 octombrie.

Răzvan Lucescu a pregătit-o pe PAOK în perioada 2017-2019, câştigând două Cupe ale Grecii şi un titlu de campion. Lucescu a antrenat-o apoi pe Al Hilal Riad, cu care a câştigat Liga Campionilor Asiei.

'PAOK Salonic este echipa mea de suflet'

PAOK a încheiat sezonul regular pe patru în Superliga elenă, cu 47 puncte, după Olympiakos Pireu, 67 puncte, Aris Salonic, 51 puncte, AEK Atena, 48 puncte, dar a terminat play-off-ul pe locul secund, cu 64 de puncte, după Olympiakos (90 puncte). PAOK a reuşit, totuşi, să câştige Cupa Greciei, după 2-1 în finala cu Olympiakos.

'Am avut doi ani de vis acolo. PAOK Salonic este echipa mea de suflet', a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru GSP Live.

Răzvan Lucescu a cucerit și trofeul Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal

Amintim faptul că, în luna februarie 2021, echipa de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită a anunţat despărţirea de antrenorul român Răzvan Lucescu, la 15 luni după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei sub comanda acestuia, informează Reuters.

Tehnicianul român a fost înlocuit cu brazilianul Rogerio Micale, cel care a pregătit până în prezent formaţia Under 19 a clubului saudit, după ce consiliul de administraţie al lui Al Hilal a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în vederea rezilierii de comun acord a contractului acestuia, conform unui comunicat postat pe contul de Twitter al clubului.

În vârstă de 51 ani, Răzvan Lucescu a condus echipa din Riad în 2019 la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor Asiei, după o finală câştigată în faţa formaţiei japoneze Urawa Red Diamonds.
 

VEZI ȘI Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.

VEZI ȘI Ianis Hagi, posibil transfer la Sevilla. Rakitic: Îl întâmpin cu braţele deschise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel