Ianis Hagi, posibil transfer la Sevilla. Rakitic: Îl întâmpin cu braţele deschise

Ianis Hagi, posibil transfer la Sevilla. Rakitic: Îl întâmpin cu braţele deschise
Ianis Hagi, posibil transfer la Sevilla. Rakitic: Îl întâmpin cu braţele deschise

Fotbalistul croat al formaţiei Sevilla, Ivan Rakitic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că în cazul în care jucătorul român Ianis Hagi se va transfera la echipa sa îl va aştepta cu braţele deschise.

Întrebat dacă are informaţii referitor la un eventual transfer al lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers la Sevilla, Rakitic a răspuns: 'Eu sunt încă jucător, nu am devenit manager. Dar dacă vine, eu îl întâmpin cu braţele deschise, cu siguranţă. Sper ca el sau alţi jucători români de valoare vor veni la Sevilla în viitor', a spus mijlocaşul. Rakitic speră ca fotbalul românesc să revină la nivelul la care era în trecut.

'Am avut plăcerea să joc alături de câţiva jucători români în Germania, la Schalke... de asemenea consider că nivelul fotbalului românesc era în trecut unul foarte ridicat. Este adevărat că ultima perioadă nu a fost cea mai bună pentru România, dar cred că pe undeva e normal pentru că uneori trebuie să reînoieşti o echipă. Sunt sigur că România îşi doreşte să revină în elită şi să fie chiar mai puternică decât în trecut', a explicat el.

Rakitic se aşteaptă la un Campionat European dificil şi echilibrat în acest an

'Cred că această ediţie a Campionatului European va fi foarte puternică şi dificilă. Am văzut în anii trecuţi că orice meci în Europa este foarte, foarte greu de câştigat. Nu mai sunt meciuri pe care să le câştigi cu 3, 4 sau 5-0. Azi trebuie să dai 100% în absolut fiecare meci. Însă sunt echipe care au şanse mai mari, cum este cea a Franţei de la care mă aştept să joace la un nivel superior.

VEZI ȘI Ianis Hagi, despre relația cu regele fotbalului românesc: Când eram mic, mereu îmi spunea un lucru

De asemenea, sunt sigur că un cuvânt greu de spus la acest EURO îl vor avea Germania, Spania şi Italia. În plus, sper că şi Croaţia va reuşi din nou un turneu foarte bun. Cu siguranţă acest turneu final va aduce însă şi multe surprize', a afirmat Rakitic. Fotbalistul croat al formaţiei Sevilla, Ivan Rakitic, a participat, miercuri, alături de foştii jucători Adrian Mutu şi Alexander Hleb la un eveniment organizat de compania de pariuri Favbet care a marcat astfel procesul său de rebranding, scrie Agerpres.

Internaţionalul român Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al anului la campioana Scoției, Glasgow Rangers.

Distincția a fost acordată în cadrul unei gale care a avut loc luni seara, informează clubul scoţian de fotbal. Hagi, în vârstă de 22 ani, a marcat 8 goluri şi a oferit 15 pase decisive în cele 46 de meciuri disputate în toate competiţiile pe parcursul acestui sezon în tricoul lui Rangers, grupare care a cucerit titlul de campioană a Scoţiei, pentru a 55-a oară în istoria sa, cu un număr record de puncte (102).

VEZI ȘI Ianis Hagi, show total în Scoția. Este cel mai bun tânăr jucător al anului la Glasgow Rangers / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel