Ante Puljic - Dinamo e singura echipă din România la care pot juca

Fotbalistul croat Ante Puljic a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Dinamo este singura echipă la care poate juca în România şi a dezminţit zvonurile conform cărora gruparea FCSB ar fi fost interesată de serviciile sale în acest an.

"În acest sezon FCSB nu m-a căutat, sezonul trecut da, m-a căutat. Dinamo este singura echipă la care pot juca în România, pentru că mie îmi place când oamenii te iubesc. Mai sunt 4-5 jucători din perioada în care am fost aici prima oară. Îmi place noul antrenor, vorbeşte mult cu noi. Trebuie însă ca noi, jucătorii, să dăm mai mult pentru rezultate bune. Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai bun club din România şi merită să fie între primele locuri ale clasamentului", a afirmat croatul.

Puljic speră ca echipa sa să-şi realizeze obiectivul din acest sezon, clasarea pe un loc care să-i permită participarea în play-off-ul Ligii I: "Mâine jucăm împotriva celor de la FC Voluntari, nu va fi uşor, trebuie să dăm tot ce putem, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Mă bucur că m-am întors, pentru că mi-a plăcut la Dinamo şi prima dată. Îmi place România, Bucureştiul, vreau să continui aici. Am început să jucăm mai bine şi sper să ajungem acolo unde ne dorim, în play-off".

Dinamo va întâlni vineri, de la 20:30, formaţia FC Voluntari, pe Stadionul Dinamo, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel