Andrei Cojocaru, la iUmor. Bendeac, surpriză la Antena 1: pe cine a sunat-VIDEO

Andrei Cojocaru a prezentat un roast pe scena iUmor și a dovedit că pe cât este de tânăr, pe atât este de creativ și de talentat! 

Nu a iertat multe vedete din showbiz, a fost acid, a avut cuvintele la el și l-a făcut chiar și pe Cheloo să rezoneze cu muzica lui. La final, le-a spus juraților: "De voi trei, nu mai zic nimic! Mai dă-vă-n toată stima mea!".

Andrei Cojocaru, la iUmor

Cheloo a fost impresionat de prestația lui Andrei Cojocaru și a zis: "Am să îți dau un vot extraordinar de pozitiv pentru text. Ai făcut niște asocieri foarte interesante de cuvinte care m-au făcut să mă bucur. Acest lucru înseamnă că ai umor. Este o stare pe care mi-ai făcut-o cadou. Simt nevoia să mă bucur sincer". El a mai spus că Andrei Cojocaru are mult talent și va ajunge departe dacă se va ține de treabă. 

[citeste si]

"Am rămas fascinat!", a adăugat și Mihai Bendeac. Actorul i-a făcut și o surpriză concurentului. I-a luat telefonul și a sunat-o pe mama lui care nici măcar nu știa că fiul ei se află pe scena de la iUmor. "Băiatul dumneavoastră a venit la iUmor și este un moment magnific pentru cariera lui", i-a spus Bendeac mamei tânărului.

Andrei Cojocaru, la iUmor

Cum era de așteptat, Andrei Cojocaru a primit trei like-uri și va merge mai departe la iUmor.

Iată momentul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel