Andreea Sava, dietă. Slăbești fără să ții cură

Jurnalista Andreea Sava, într-o postare pe blogul personal, precizează că poți să dai jos ușor câteva kilograme, dacă mănânci deștept și urmezi câteva reguli simple.

Primul pas este să începi să mănânci puțin și des, ideal de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, și bea multă apă între ele. Vei mânca mai puțin, per total, organismul va avea timp să consume ce-i dai plus că metabolismul va începe să se regleze.

A doua cheie este să mănânci fiecare tip de aliment în momentele potrivite din zi. Poate părea complicat dar nu este. Vă veți obișnui repede. Iată, așadar, formula generală pentru fiecare masă din zi.

Dimineața

Este momentul în care îți poți satisface poftele, fiindcă urmează să ai activitate intensă, vei avea pe ce să consumi energia și oricum corpul are nevoie să fie alimentat. Poți, așadar, să mănânci fără stres inclusiv dulciuri. Este momentul prielnic pentru carbohidrați, de preferat să fie din făină integrală. Carbohidrații sunt surse de energie mare, rapidă dar care ține destul de puțin. Așa că e bine să fie consumați înaintea unei activități fizice intense atfel aportul caloric se va transforma în depozite de grăsime.

[citeste si]

Poți, de asemenea, ca micul dejun să fie reprezentat de o masă din fructe.

Prânzul

Restricții nu prea sunt nici în privința acestei mese așa că o puteți adapta în funcție de intensitatea activităților pe care le aveți. 

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel