DCNews Sanatate Studiu: 200 de grame de carne pe zi cresc riscul unei morți timpurii

Studiu: 200 de grame de carne pe zi cresc riscul unei morți timpurii

Carne

Cercetătorii care au realizat studiul susțin că mâncatul a șase felii de slănină, trei cârnați sau o friptură, crește riscul unei morți timpurii, scrie dailymail.co.uk

Conform studiului, bărbații care au mâncat mai mult de 200g de carne pe zi au cu 23% mai multe șanse să moară în următorii 20 de ani decât cei care au consumat mai puțin de 100g.

Majoritatea bărbaților au mâncat în principal carne roșie, care a fost legată de boli de inimă, mai spun cercetătorii.

Vezi și: 

Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare

Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Știri similare din categoria Sanatate Vezi toate articolele