Alina Gorghiu: Tergiversarea votului SRI, nemotivată. Nu știu despre negocieri cu PSD pentru SIE

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că nu înțelege și nu știe care a fost motivația PSD pentru a amâna votarea în plenul reunit a lui Eduard Hellvig la șefia SRI. Alina Gorghiu susține că nu cunoaște că s-ar purta negocieri pentru șefia SIE, în baza cărora să se fi tergiversat numirea de la SRI.

"În opinia mea, este de neînțeles. Nu știu care este motivația PSD. Înțeleg că nu are nici una. E trist, nu e prima dată și probabil nu va fi ultima oară cand PSD nu are o explicație de ce amână o ședință de plen reunit", a spus Alina Gorghiu cu referire la amânarea pentru luni a votului în cazului lui Eduard Hellvig.

Întrebată dacă PSD negociază șefia SIE, Alina Gorghiu a declarat că "nu știu niciun motiv pentru care să amâne. Nu știu să existe vreo negociere, mă îndoiesc că poate exista o negociere din acest punct de vedere, pentru că nu la nivel parlamentar se decide propunerea pentru viitorul șef al SRI sau al SIE, ci propunerea, conform Constituției, vine de la șeful statului", scrie hotnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel