Al cui este porumbul infestat cu aflatoxină

Circa 8.000 de tone de porumb suspectat a fi infestat cu aflatoxină au fost descoperite în depozitele unui cunoscut om de afaceri.

În depozitele directorului Cerealcom, Mihai Anghel, au fost găsite circa 8.000 de tone de porumb suspectat a fi infestat cu aflatoxină. Mihai Anghel susține că porumbul suspectat a fi infestat cu aflatoxină aparține recoltei de anul trecut, care nu a fost comercializat. Omul de afaceri a precizat că nivelul aflatoxinei descoperit la analizele preliminare depășeste cu un procent nivelul admis. În funcție de analizele ulterioare se va decide ce se va întâmpla cu porumbul infestat.

Cine este Mihai Anghel 

Supranumit "latifundiarul din sudul țării", Mihai Anghel a fost, în 2012, pe locul doi în topul "Omul de Afaceri al anului". Firmele sale sunt în primele 20 pe județele Olt și Dolj, iar dintre ele Cerealcom face afaceri anuale de sute de milioane de lei.

Dacă "imperiul" omului de afaceri s-ar prăbuși, ar trage după el zeci sau poate chiar sute de firme mici și mijlocii, apreciază publicațiile de specialitate.

Anul trecut, Mihai Anghel a fost chemat la audieri, întrucât făcea parte dintr-un grup infracțional organizat. Patronul Cerealcom a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, contrabandă și spălare de bani, în domeniul operațiunilor comerciale cu cereale.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel