Urmărește emisiunea live


ABC Data începe distribuția produselor de storage Thecus pe piața locală

ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, începe din această lună distribuția pe piața locală a produselor de storage Thecus, unul dintre cei mai importanți producători tawainezi la nivel global. Potrivit contractului, portofoliul ABC Data a fost extins cu produse destinate atât utilizatorilor individuali, cât și companiilor mici, mijlocii și celor de tip enterprise.

ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, începe din această lună distribuția pe piața locală a produselor de storage Thecus, unul dintre cei mai importanți producători tawainezi la nivel global. Potrivit contractului, portofoliul ABC Data a fost extins cu produse destinate atât utilizatorilor individuali, cât și companiilor mici, mijlocii și celor de tip enterprise. 

Astfel, începând cu această lună, pe platforma InterLink a ABC Data sunt disponibile soluții de tipul Network-Attached Storage (NAS) produse de Thecus, ce pot fi livrare în termen de maxim 3 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc.

„ABC Data are un acord de distribuție globală cu acest producător, iar sistemele NAS oferite de Thecus sunt de acum disponibile și în România. Noile produse vin în completarea portofoliului nostru de sisteme de stocare, care mai include producători precum D-Link, Icy Box, LaCie, Netgear, OvisLink, Seagate, Tandberg Data, Verbatim sau Western Digital”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data România.

Prin intermediul ABC Data, clienții din România au acces la cele mai noi modele de stocare NAS produse de Thecus, acestea fiind acoperite de o garanție de 2 ani, acordată de producător.

Utilizatorii individuali pot opta pentru unități cu trei sau patru spații de stocare. Printre acestea se numără modelul Thecus N2310, a cărui capacitate maximă este de 8TB. Modelul are un procesor de 800 MHz și beneficiază de 512GB RAM. Aceast grad de echipare permite utilizatorilor să atingă un nivel de performanță ridicat, indiferent de modul de întrebuințare. Toate modelele din această categorie au disponibilă o interfață USB 3.0, iar majoritatea dintre acestea prezintă și interfață HDMI, ceea ce le diferențiază de alte dispozitive NAS din această categorie, situate la același nivel de preț.

A doua categorie de produse Thecus disponibile acum pe piața locală sunt destinate companiilor mici și mijlocii. Driverele de rețea NAS de tip turn au disponibile două, patru, cinci sau chiar șapte spații de stocare. Printre acestea se numără modelul cu cinci spații de stocare, N5550 care vine echipat cu un procesor dual-core Atom de 1.86 GHz, 2GB RAM, 4xUSB2.0, 1xUSB3.0 precum și interfețe HDMI și VGA.

Cele mai avansate produse Thecus sunt dispozitivele NAS pentru companiile mari, tip enterprise. Acestea sunt disponibile în carcasă turn sau rack, și suportă între 4 și 16 drivere de rețea, cu o capacitate maximă de 64TB. Alte modele care merită atenție sunt N7710-G și N8810U-G, echipate cu o placă de rețea de 10Gb.

„Ne bucurăm că reușim să extindem acordurile globale ale ABC Data și pentru piața din România, astfel încât partenerii noștri să beneficieze de cele mai performante produse IT&C din întreaga lume”, a declarat Sergiu Lujanschi, Director General ABC Data Distribuție.

În prezent, în portofoliul ABC Data din România sunt disponibile peste 36.000 de produse, ce sunt livrate din depozitele din Polonia, iar anul acesta compania intenționează să deschidă și un depozit pe plan local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel