7 obiecte care NU trebuie să lipsească din geanta unei femei

În cazul în care mantra ta este "trebuie să fiu pregătită pentru orice situație", atunci știi că geanta ta reprezintă modul în care îți trăiești viața. De asemenea, știi că nu este un accesoriu doar pentru chei și portofel, ci este destinat unui scop mai... înalt.

Există totuși o listă cu obiecte pe care ar trebuie să le ai în permanență la îndemână pentru că nu se știe niciodată când ai putea avea nevoie de ele.

1. Rujul

Nu se știe cu cine poți da nas în nas, așa că cel mai bine este să fii pregătită. În cazul în care nu ai avut timp să te machiezi dimineața, rujul creează un punct de focalizare frumos al feței tale.

2. Șervețele umede

Șervețelele umede nu sunt destinate doar copiilor mici, sunt utile în multe alte situații de zi cu zi.

3. Aspirină

De multe ori suntem în oraș și începe să ne doară capul, dar nu avem nicio farmacie prin preajmă. Cel mai bine este să ai ai tine mai multe medicamente capabile să reducă durerea în scurt timp.

4. Un pix

Deși am tinde să credem că nu avem nevoie de un pix, există situații în care unele femei ajung să scrie cu ajutorul unui creion de ochi atunci când situația o cere. Nu că ar fi o idee rea, dar cel mai bine este să eviți asemenea situații jenante.

Citește și: Lucruri pe care copiii de astăzi nu le-ar înțelege

5. O listă cu numere importante

În primul rând, trebuie să ai o listă cu numerele de telefon de la Poliție sau Salvare. Apoi, câteva numere de contact ale apropiaților (al părinților, partenerului de viață sau copiilor). Toate acestea pot fi utile în cazul în care se produce vreun accident și nu poți vorbi.

6. Un spray paralizant

Nu este o armă letală, este un mod de a te proteja de agresori.

7. O sursă de lumină

Poți avea și o mică lanternă în caz că este întuneric. Dar, de asemenea, poți să ai și o cutie de chibrituri sau o brichetă. Cu cele două din urmă poți aprinde lumânările de pe tortul cuiva sau poți face un foc de tabără dacă ești la munte. Sau, la fel de bine, dacă ți s-a dus un fir de la bluză, poți să îl arzi în loc să îl rupi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel