Video devastator, din campania PNL. Ipocrizia ucide mesajele lui Iohannis și Gorghiu

"Uitați-vă bine la candidați, gândiți-vă dacă candidatul dvs preferat este integru, să nu fie certat cu legea (..) Uitaţi-vă la echipa pe care o are în spate, uitaţi-vă la echipa de consilieri cu care vine. Uitați-vă din ce partid face parte", a îndemnat președintele Klaus Iohannis alegătorii, la startul campaniei electorale, într-un mesaj asumat imediat liderii PNL .

În ciuda declarațiilor sforăitoare, în campanie PNL se bazează la greu pe "certații cu legea". Echipa de care vorbește Klaus Iohannis, în cazul candidatului PNL la primăria sectorului 4, îl conține pe...greul Cristian Popescu Piedone. Proaspăt trimis în judecată de DNA, Piedone, care n-a fost în stare să-și strângă listele de semnături, a ieșit la piață cu Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei.

Piedone, cu ”posterul” la piață

Scena înregistrată cu telefonul mobil de un cititor DCNews este fabuloasă. Răzvan Sava tace ca un poster, în vreme ce Piedone le cere piețarilor să-I voteze pe candidatul PNL la primărie. O mică gafă scapă nebăgată în seamă de public: "Prin votul dv. alocat lui Răzvan Sava...acordat, pardon, ducem munca noastră mai departe". Un tarabagiu îi răspunde, lăsându-l pe Sava fără aer: "Noi pe dv. vă vrem, nu tâlharii și hoții!". Piedone continuă imperturbabil, lăudarea mărfii: "Răzvan Sava, primar, după care Piedone".

Răzvan Sava zâmbește larg, la remorca lui Piedone, care se îndreaptă spre altă tarabă. Primarul general interimar nu a apucat să deschidă gura.

A vorbit, în schimb, Alina Gorghiu, la învestirea guvernului Cioloș. "Nu trebuie să uităm că din cauza corupției au murit zeci de tineri în acea seară în Clubul Colectiv. Nu doar corupția ucide, ci și indolența", a spus co-președintele PNL.

Măcar Piedone, fost PSD, fost UNPR, fost ALDE, "penal", după criteriile de integritate PNL, este sincer: " Împreună facem o echipă. Dacă așa a vrut Dumnezeu. Poate e mai bine așa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel