UDMR-PNL, negocieri cu scandal. Cristian Bodea-Szabo Odon, replici acide

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

Senatorul PNL Cristian Bodea şi deputatul UDMR Szabo Odon se contrează pe marginea negocierilor dintre PNL şi UDMR. 

După alegerile prezidenţiale, noul PNL Bihor, format din PNL şi PDL, a propus UDMR-ului fotoliul de viceprimar al Oradiei, în locul pesedistului Ovidiu Mureşan. UDMR trebuia să susţină în Consiliul Judeţean schimbarea vicereşedintelui CJ Ioan Mang (PSD) cu Ionel Avrigeanu (PDL). Bodea îl indică pe preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, ca fiind responsabil "de prelungirea aşa-ziselor negocieri".

"Dumnealui (Szabo Odon – n.red.) a ţinut să pluseze şi să complice negocierile. Ar trebui să se gândească bine dacă linia radical-naţionalistă pe care insistă să meargă îi va fi de folos în Bihor. Dl Kiss Alexandru a avut succes politic în Bihor pentru că a fost echilibrat şi a ştiut să păstreze o linie de mijloc în relaţia cu ceilalţi politicieni.", susţine Cristian Bodea, transmiţând că UDMR cere PNL-ului mai mult decât liberalii pot da, scrie bihon.ro. Cristian Bodea a adăugat: "Aceste negocieri sunt umflate artificial. În mod normal, nu era nimic de negociat. UDMR ar fi urmat să primească viceprimar la Oradea, urmând ca ei să voteze vicepreşedinte la CJ. O negociere simplă. Dar dl Odon a ţinut să pară super-populist". 

SONDAJ PSD: Diferență zdrobitoare între PNL și vechiul PDL. Cătălin Striblea: Situație îngrijorătoare

Deputatul UDMR Szabo Odon a reacționat rapid: "Bodea dă declaraţii de genul Elena Udrea de Bihor, cântă după ureche. Nu a văzut, dar a auzit. Din partea UDMR, nu am realizat declaraţii cu privire la negocieri. Din partea UDMR nu a transpirat nimic, pentru că aceste negocieri nu se duc prin conferinţe de presă şi prin ştiri pe surse, dacă vrei să fii serios. Dl Bodea a mai fost folosit, poate şi acum este folosit în aceste chestiuni. În această chestiune, dl Bodea nu are calitate. Se poartă negocieri, există mandat pentru 3 persoane din PNL şi 3 din UDMR. Că dânsul încearcă, e ajutat, e trimis sau de la sine putere încearcă să promoveze anumite lucruri, e treaba dumnealui". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel