Quintus: Președintele PNL are șanse să câștige prezidențialele

Mircea Ionescu Quintus, Crin Antonescu
Mircea Ionescu Quintus, Crin Antonescu

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a făcut o declarație prin care arată că alegerea președintelui PNL de sâmbătă poate fi echivalentul cu alegerea prezidențiabilului PNL. 

Klaus Iohannis are șanse să devină președintele Partidului Național Liberal, iar din această poziție are cele mai mari șansă să devină prezidențialul partidului, a declarat, vineri, președintele onorific al PNL.

"Cred că are domnul Iohannis (şansele cele mai mari de a ajunge preşedintele PNL - n.r.). Cine va avea şanse, va fi stabilit în primul rând în urma unui sondaj, şi cred că preşedintele care se va alege acum va fi primul cu şanse", a afirmat Mircea Ionescu Quintus, potrivit b1.ro.

PNL, mișcare importantă înainte de Congres și alianța cu PDL

Despre posibilitatea ca liberalul Crin Antonescu să fie prezidențiabilul PNL, Mircea Ionescu Quintus a spus că "Eu pot să vă asigur că eu nu candidez şi nu pot să răspund în numele nimănui. Ştiu că a dorit să se retragă, se simte lipsa lui, şi eu o simt. E o problemă de viitor şi e greu să mă pronunţ. Am colaborat foarte bine cu el, de atâta vreme, de peste 20 de ani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel