ANAF reacționează după ce o patroană s-a sinucis la Baia Mare

ANAF vine cu o precizare referitoare la informația potrivit căreia o patroană din Baia Mare s-a sinucis, după un control al ANAF.

"ANAF dezaprobă și consideră ca fiind reprobabil comportamentul anumitor instituții de presă care se folosesc de dramele unor persoane.

Crearea unei legături între activitatea ANAF și situația dramatică de la Baia Mare, bazată pe declarații ale unor terți, a depășit în această situație limitele oricărei decențe sau exigențe profesionale.

Citește și: Descinderile ANAF s-au lasat cu o tragedie. Patroană din Baia Mare găsită spânzurată după vizita Fiscului

Din nou, fără a fi solicitați să confirmăm măcar vreo acțiune de control la firmele respective, atât presa scrisă, cât și cea vizuală, prin redactori, prezentatori și moderatori, au informat opinia publică în mod complet eronat.

Alături de cazurile nereale privind restaurantul închis pentru 3 lei, cofetăria închisă pentru 1,5 lei și confiscarea "urzicilor unei bătrânici", această nouă știre falsă nu face altceva decât să contribuie la dezinformarea opiniei publice în legătură cu activitatea ANAF.", se arată într-un comunicat al ANAF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel