ZODIA iubită de Dumnezeu. Februarie 2021, ”cea mai rea lună”. Ce urmează în NOUL AN

Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, în 2021 facem aceleași greșeli, susține numerologul Mihai Voropchievici.

Toată lumea în luna ianuarie trebuie să se regrupeze în jurul familiei. Cea mai rea lună va fi februarie, ianuarie este deschizătoarea de an. Cam în martie începem să respirăm. Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

BERBEC


Ei sunt niște revoluționari și nu s-au ocupat și de ceilalți membri ai familei, așa că mai au timp până la finalul anului. Vor conștientiza până la finalul anului toate greșelile pe care le-au făcut și vor pleca cu o lecție bine învățată: să acorde valoarea cuvenită familiei și să se bucure de șansa de a avea familia alături de ei.  Berbecul trebuie să înțeleagă valoarea familiei. 

TAUR


Se pot declara mulțumiți în mare parte pentru că toate atenționările au venit anul acesta asupra taurilor, din toate punctele de vedere și financiar, loc de muncă nou și posiblitatea întemeierii unei familii. Acum trebuie să ajungă la un sacrificiu pentru a ajunge un om de valoare.

GEMENI


Viața le-a oferit o mulțime de oportunități de a obține experiență de viață. Important e ca gemenii să rămână cu o lecție bine învățată: nu este în regulă să se complacă într-o situație care le oferă un minimum de confort la momentul respectiv. A te complace într-o trăire de moment este ca un fluture care se apropie prea mult de o lampă. El trebuie să se implice într-o relație cu bătaie lungă, să fie consecvenți și să înteleagă care e rolul unei familii.

VEZI ȘI: Cel mai IMPORTANT mesaj pentru o ZODIE! Se întâmplă rapid

RAC


E atât de consecvent. Să nu se mai teamă de nou și de necunoscut. E cea mai grea și cea mai dură lecție pentru un Rac. Racul are un bagaj mare de cunoștințe și schimbările noi sunt ca niște cazane cu smoală, apă opărită. Sunt prăpăstioși. Ei văd negru și unde e cel mai colorat curcubeu. 

LEU


E regele și a profitat cât mai mult de toate oportunitățile date. Practic, fac toate aceste lucruri ca să își îmbogățească experiența de viață. Va pleca spre 2021 cu mai puțină exigență.

FECIOARĂ


Tipicarii zodiacului. Au porțiile lor bine stabilite, exprimate. Trebuie să îmbogățească tot portofoliul lor și al familiei cu tot ce au căpătat. Au uitat să pună persoana lor pe primul plan. Nu trebuie să se gândească niciun moment că e semn de egoism dacă se pun pe primul plan, e o notă de recunoaștere pentru puterea lor de muncă, pentru consecvență, valoare, pentru felul lor ordonat de a fi. 

BALANȚĂ


Creatorul propriului destin. Trebuie să iasă din anul asta cu lecția că nimeni nu face nimic pentru el. Să se ocupe singur de bunăstarea lui, de ascensiune, de tot ce înseamnă spiritual, fizic, psihic. 

SCORPION


Au o viață destul de liniștită în felul lor, trebuie să știe că au nevoie de o direcție clară, au nevoie de această ascensiune, dar cineva să le traseze direcția. Totul la ei se reconstruiește treptat, nu e nimic peste noapte. Cineva le ghidează direcția și trebuie să accepte asta. Să nu fie încăpățânați.

SĂGETĂTOR


Trebuie să renunțe la formele de egoism. Ei cred că tot ce zic ei e cel mai important. Trebuie să nu mai impună nimănui că părerea lor este cea mai importantă. Să accepte și părerile celor din jur. Să scape de prejudecăți. 

CAPRICORN


Lecția cu care se pregătesc să intre în anul viitor este singura competiție cu ei însuși. Trebuie să fie mai buni ca ieri și să se redescopere. A fost un an cu multe schimbări, decizii. Ies din anul asta cu lecția că trebuie să se pună la întrecere cu ei, să evolueze, să descopere abilități noi.

VĂRSĂTOR


Au cules multe învățături, dar acum extrag de acolo lucrurile de care au nevoie. Asta îi ajută să se maturizeze pentru că mereu au tendința să rămână în copilărie. 

PEȘTI


Sunt legați de Dumnezeu cu un fir nevăzut al universului și îi iubește Dumnezeu. Din acest an, trebuie să rămână cu un psihic curat, să se rupă de trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel