X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017. VIDEO Ioana Teodora Savu, încă un moment de excepție

Irina Constantin / 24 noi 2017 / 23:22 Salveaza PDF Comentarii
X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.
Descriere foto: X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.

Ioana Teodora Savu a dus o luptă continuă pentru a avea dreptul la o viață normală. Deși are doar 15 ani s-a luptat cu medicii români care i-au pus un diagnostic definitiv care o imobiliza la pat. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.  Intervențiile eșuate făcute pentru dublă scolioză au fost la un pas de o lăsa imobilizată pe Ioana Savu. Corsetul pe care trebuie să îl poarte zi și noapte reprezintă un chin, dar și salvarea sa. Acum, ea duce o luptă pentru visul ei, la X Factor, iar în această seară a dovedit că este o luptătoare. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Ea a interpretat Dida Drăgan- ”Rug”. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Curajoasă alegere. Ești o floare rară. Delia va decide dacă va înflori la X Factor sau nu.” a spus Ștefan Bănică.  

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Cred că ai reînviat piesa asta cu performanța ta vocală.” a punctat Horia Brenciu. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Carla`s nu a fost atât de încurajator: ”Eu cred că piesa a fost aleasă corect, dar a fost mai mare decât tine. Te-a încurcat tensiunea internă să o interpretezi la maxime capacități pe care le ai. Ai fost prea sigură cu privire la scaunul acela.”

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Îmi place când un copil cu puțină experiență, fără maturitate se aruncă pe o piesă.” a spus, în final, Delia. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Ea a luat un loc pe scaun, dar a fost ridicată ulterior tot pentru o Ioana.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25