X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017. VIDEO Ioana Teodora Savu, încă un moment de excepție

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.
X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.

Ioana Teodora Savu a dus o luptă continuă pentru a avea dreptul la o viață normală. Deși are doar 15 ani s-a luptat cu medicii români care i-au pus un diagnostic definitiv care o imobiliza la pat. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu.  Intervențiile eșuate făcute pentru dublă scolioză au fost la un pas de o lăsa imobilizată pe Ioana Savu. Corsetul pe care trebuie să îl poarte zi și noapte reprezintă un chin, dar și salvarea sa. Acum, ea duce o luptă pentru visul ei, la X Factor, iar în această seară a dovedit că este o luptătoare. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Ea a interpretat Dida Drăgan- ”Rug”. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Curajoasă alegere. Ești o floare rară. Delia va decide dacă va înflori la X Factor sau nu.” a spus Ștefan Bănică.  

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Cred că ai reînviat piesa asta cu performanța ta vocală.” a punctat Horia Brenciu. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Carla`s nu a fost atât de încurajator: ”Eu cred că piesa a fost aleasă corect, dar a fost mai mare decât tine. Te-a încurcat tensiunea internă să o interpretezi la maxime capacități pe care le ai. Ai fost prea sigură cu privire la scaunul acela.”

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. ”Îmi place când un copil cu puțină experiență, fără maturitate se aruncă pe o piesă.” a spus, în final, Delia. 

X Factor BOOTCAMP, 24 noiembrie 2017- Ioana Teodora Savu. Ea a luat un loc pe scaun, dar a fost ridicată ulterior tot pentru o Ioana.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel