WhatsApp ți-ar putea închide definitiv contul dacă faci această greșeală. Aplicațiile pe care ar trebui să eviți să ți le instalezi

WhatsApp ți-ar putea închide definitiv contul dacă faci această greșeală. Aplicațiile pe care ar trebui să eviți să ți le instalezi / Foto: Pixabay
WhatsApp ți-ar putea închide definitiv contul dacă faci această greșeală. Aplicațiile pe care ar trebui să eviți să ți le instalezi / Foto: Pixabay

Utilizatorii WhatsApp se pot trezi cu contul închis permanent dacă fac această greșeală.

WhatsApp ia măsuri împotriva versiunilor neoficiale ale aplicației sale. Utilizatorii de aplicații precum GB WhatsApp și WhatsApp Delta,  clone ale aplicației oficiale, riscă să se trezească cu contul închis permanent, scrie The Sun. Mulți oameni le folosesc pentru că pot să trimită mai multe poze simultan sau să le interzică interlocutorilor să vadă dacă le-au citit mesajele, facilități disponibile doar pe variantele neoficiale ale WhatsApp.

Astfel, utilizatorii care au instalate aceste clone se pot alege cu închiderea permanentă a contului sau chiar să își piardă întreaga arhivă a conversațiilor. Deseori, construite de dezvoltatori anonimi, clonele nu sunt disponibile pe Google Play Store pentru Android și trebuie, în schimb, descărcate printr-o pagină web. WhatsApp a anunțat că are reguli stricte împotriva utilizării clonelor.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „închis temporar”, înseamnă că probabil că utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale. Dacă nu treci la aplicația oficială, contul tău de WhatsApp ar putea să fie închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială.

Ce faci dacă deja ai instalată o astfel de aplicație clonă

Reprezentanții WhatsApp au anunțat că s-a luat această măsură pentru că în cazul folosirii unor astfel de aplicații clone nu se poate valida practicile de securitate folosite în cazul aplicației originale.

”Aplicațiile neacceptate, cum ar fi WhatsApp Plus, GB WhatsApp sau aplicațiile care pretind că vă mută conversațiile WhatsApp între telefoane, sunt versiuni modificate ale WhatsApp. Aceste aplicații neoficiale sunt dezvoltate de terți și încalcă Termenii și condițiile noastre. WhatsApp nu acceptă aceste aplicații deoarece nu le putem valida practicile de securitate”, a mai transmis WhatsApp.

Totodată aceștia îi atenționează pe utilizatori că pentru a trece la versiunea oficială a WhatsApp, este posibil să fie necesar să faceți mai întâi o copie de rezervă a istoricului chatului. Acest lucru poate fi făcut urmând instrucțiunile prezentate pe site-ul web al WhatsApp.

VEZI ȘI: WhatsApp, o nouă funcție MINUNE care va ȘTERGE mesajele automat. Cum o activezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel