WhatsApp nu va mai fi disponibil pe milioane de telefoane

Aplicaţia WhatsApp nu va mai fi disponibilă pe milioane de telefoane. 

Aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă pe telefoanele care au versiuni vechi de Android și iOS, din cauză că sunt expuse riscurilor de securitate.

"Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să folosiți ultima versiune de iOS sau Android, disponibilă pentru telefoanele dumneavoastră", se arată într-o postare pe blogul WhatsApp.

Aparatele iOS care vor avea de suferit sunt cele care rulează iOS 8 sau versiunile mai vechi. Utilizatorii care dețin un iPhone 4 sau mai vechi nu vor mai putea utiliza aplicația WhatsApp.

Reprezentanții WhatsApp spun că măsura este necesară pentru a proteja securitatea utilizatorilor. Telefoanele cu sistem Android 2.3.7 sau mai vechi, dar si iPhone iOS 8 sau mai vechi sunt cele vizate de măsura celor de la WhatsApp.

„WhatsApp în mod clar nu a avut altă opţiune decât să se asigure că serviciul său rămâne sigur, cu toate acestea se confruntă cu efectul secundar ca aplicaţia nu mai este compatibilă cu smartphone-urile mai vechi", a declarat analistul CCS Insight, Ben Wood.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel