WhatsApp, noi modificări. Cât timp vei avea să ștergi mesajele trimise

WhatsApp, noi modificări. Cât timp vei avea să ștergi mesajele trimise / Foto: Pixabay, de antonbe
WhatsApp, noi modificări. Cât timp vei avea să ștergi mesajele trimise / Foto: Pixabay, de antonbe

Află în articol care sunt noile modificări ale aplicației WhatsApp.

Trei funcții noi sunt adăugate aplicației WhatsApp. Utilizatorii WhatsApp vor putea părăsi grupurile fără ca toată lumea să știe acest lucru, odată cu noile funcții de confidențialitate, scrie Sky News.

Modificările vor permite, de asemenea, oamenilor să controleze cine poate vedea când sunt online și să prevină capturile de ecran cu ștergerea automată a mesajelor "Vizualizați o dată". Modificările sunt descrise de Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei-mamă a WhatsApp, Meta, ca fiind modalități de a menține mesajele utilizatorilor la fel de "sigure precum conversațiile față în față". Acestea sunt lansate alături de o campanie de publicitate globală care începe în Marea Britanie și India.

Când oamenii de pe WhatsApp părăsesc chat-urile de grup în prezent, întregul chat primește o notificare că au aceștia au plecat din grup, ceea ce poate atrage atenția nedorită. Compania spune că acum doar administratorii vor primi o notificare. Noile schimbări șe vor permite utilizatorilor și să controleze cine poate vedea că sunt online, dar și să prevină capturile de ecran pentru mesajele cu ștergere automată care pot fi vizualizate o singură dată înainte de a dispărea ("View once").

Se schimbă timpul pe care utilizatorii WhatsApp îl au să șteargă mesajele trimise

Unii utilizatori au văzut mutarea ca o altă caracteristică pe care WhatsApp a copiat-o de pe Snapchat, după introducerea statusurilor în 2017. Totodată, WhatsApp a implementat o modificare în ceea ce priveşte funcţia de ştergere a mesajelor trimise din greşeală. Astfel, timpul avut la dispoziţie de utilizatori după apăsarea butonului de trimitere a fost mărit. Dacă până acum un mesaj trimis putea fi şters în cel mult o oră, opt minute şi 16 secunde, iar după trecerea acestui interval de timp opţiunea de ştergere a mesajului dispărea, acum, cu noua modificare, perioada de graţie creşte la două zile şi 12 ore sau 60 de ore în total. Noua perioadă de graţie din WhatsApp se aplică atât mesajelor private, cât şi celor trimise pe grupurile de discuţii.

În postarea sa în care anunță noile actualizări WhatsApp, Zuckerberg a scris: "Vom continua să construim noi modalități de a vă proteja mesajele și de a le păstra la fel de private și sigure ca și conversațiile față în față".

Facebook, schimbare importantă! Testează posibilitatea creării a până la cinci profiluri în cadrul aceluiaşi cont

În prezent, Facebook permite utilizatorilor folosirea unui singur cont pentru o persoană, scrie Reuters.Acum, însă, Facebook a început să testeze posibilitatea prin care poți folosi mai multe profiluri în cadrul aceluiaşi cont.

Fără a schimba contul şi a introduce alte date de logare, utilizatorii vor putea face rapid trecerea între un profil, unde, de exemplu focusul îl reprezintă ştirile şi un alt profil, prin care se urmăresc doar update-urile, noutățile postate de prieteni.

Facebook transmite că schimbarea profilurilor se va face foarte rapid. Pentru a trece de la un profil la altul, utilizatorul Facebook are nevoie de doar două click-uri. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel