Volkswagen ID.3 poate fi amânat din cauza unor probleme de software. Lansarea din vară este în pericol

Lansarea mașinii electrice Volkswagen ID.3 a întâmpinat probleme, conform Engadget. Sursele spun că software-ul mașinii este grăbit și plin de erori.

Lansarea mașinii electrice Volkswagen ID.3 a întâmpinat probleme, conform Engadget. Sursele spun că software-ul mașinii este grăbit și plin de erori, iar în anumite momente s-ar opri. Șoferii care testează ID.3 au transmis că primesc până la 300 de erori pe zi. Publicația germană Manager Magazin a dezvăluit că erorile sunt destul de grave încât să amâne lansarea din această vară.

Aceeași sursă a transmis, în decembrie, că mașinile ID.3 nu au tot sotftware-ul instalat din fabrică. Bineînțeles, VW neagă orice discuție despre amânări. Un purtător de cuvânt a spus că ID.3 este în orarul planificat și că va debuta în vară, chiar dacă nu a confirmat sau infirmat erorile.

ID.3, esențial pentru viitor 

 (w670)

Chiar dacă zvonurile sunt sigure sau nu, succesul ID.3 va fi definitoriu pentru viitorul Volkswagen în departamentul mașinilor electrice. Noul autoturism ar urma să fie mai ieftin decât modelele de lux de la Audi și Porsche. Platforma MEB, pe care se bazează ID.3, este crucială pentru viitorul lui VW, fiind utilizată pentru 27 de modele din grupul Volkswagen și pentru viitorul ID.4, care țintește piața americană.

În cazul în care lansarea va fi pusă în pericol de erorile de software, problema va face valuri în întreaga strategie electrică a germanilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel