EXCLUSIV  Viteazul Băsescu a ajuns un bătrânel fricos și trist

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu


Fostul președinte Băsescu, mai nou zis și Unificatorul, a ajuns să declare, în scris, la procuratură, că s-a dat mare la Ghiță că-i raportau Coldea & Kovesi mecanismul execuției politice a lui Voiculescu și că ar sta comod pe înregistrările din biroul lui. 

Pentru cine nu e la curent cu mizeriile poreclitei justiții din România, fostul afla și omega al politicii a folosit penibilul subterfugiu avocățesc pentru a se scoate în dosarul deschis ca urmare a difuzării pe România TV a unei înregistrări ambientale. În care fostul președinte de stat se umfla ca broasca pe bordură, într-o crâșmă la modă, că și-a folosit uneltele docile pentru a-și trimite rivalul politic după gratiile de la Rahova. Și în care le transmitea lor, uneltelor, că el, tăticul absolut, are la mână, prin înregistrări de șmenar bătrân făcute în biroul prezidențial, toate vârfurile statului paralel.

De la făloșenia cocoșească și până azi, fratele mai mic i-a intrat la ocnă și a ieșit devastat de acolo nepotul Dragoș a luat locul cald din celula de la Poarta Albă al mijlocitorului de sentințe Mircea, fiica Ioana a ajuns inculpată pentru că i-a făcut lui rost de parale pentru campania electorală, iar cumătra Elena s-a roit profitabil pe ruta Grecia-Costa Rica, sătulă să aștepte salvarea de la cel al cărui unic scop în viață e să se salveze pe sine se.

În plus, mai bine de 40 de oameni onești și muncitori, angajați ai postului de televiziune România TV, unii dintre ei probabil foști votanți ai cavalerului neîntinat de la Dreptate și Adevăr, au ajuns să fie audiați de meseriașii statului represiv și să-și facă cruce cu limba-n cerul gurii după ce au bifat oportunitatea de a cunoaște, sub jurământ, un ditamai procurorul de Parchet General. Iar mie, care am totuși vreo două cincinale de meciuri cu Băsescu în picioare, a ajuns să-mi fie rușine de jena care ar trebui să-l muncească pe el...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel