Virgil Ianțu, despre ”cel mai bun medicament”: Una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate

Foto: Facebook, Virgil Ianţu
Foto: Facebook, Virgil Ianţu

Virgil Ianțu susține că somnul de prânz este „cel mai bun medicament”.

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, a răspuns celor „40 de întrebări” adresate de Denise Rifai. În cadrul emisiunii de la Kanal D, omul de televiziune a vorbit despre momentele în care era preocupat de greutate. Făcea sport, ridica greutăți, alerga pe bandă și se cântărea de trei ori pe zi. 

„Am avut perioade în care eram nebun. Am perioade când nu mă ating de pâine, nici măcar dimineața. Dar am ajuns să-mi fac și poftele. Din păcate, de 7-8 luni nu mai merg la sală. Alergam și câte o oră, nu mai o fac, fiindcă n-am avut timp”, a spus Virgil Ianțu.

„Când simt că am un pic în plus, o răresc, nu mă mai cântăresc! Mă cântăresc apoi, când sunt mai ușurel. N-am problemă să-mi pun frână la anumite lucruri”, a afirmat el. 

„Folosesc produse de întreținere, fața are nevoie de hidratare. N-am folosit multă vreme, de vreo doi ani am început. Dar n-am mers niciodată la cosmetică. Recomand bărbaților să-și întrețină fața, dar nu altceva”, a spus Virgil Ianțu. 

Despre somnul de prânz, a zis că „e minunat, e cel mai bun medicament. E una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate”. 

 

Citește și...

Denise Rifai, rețeta succesului: E loc pentru toată lumea. Nu am fost niciodată invidioasă

Denise Rifai a fost întrebată care este rețeta succesului.

„Muncă, respect, perseverență, disciplină” - a fost răspunsul oferit de Rifai.

Denise Rifai a spus, într-un interviu acordat DCNews, că a învățat foarte multe de la colegele sale. „Am niște colege tare faine. Sunt femei de la care am învățat foarte mult. Este loc pentru toată lumea. Nu ne luptăm pentru același tip de public, nu ne dorim aceleași lucruri în viață, ne completăm - așa e și frumos. Tu știi cine ești. Eu știu cine sunt. Nu am fost niciodată invidioasă. Vreau să fiu printre cei mai buni. Pentru asta lupt și muncesc. Dar nu cu invidie”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai, despre emisiunea de la Kanal D

„Eu nu le dau întrebările (invitaților - n.r.). Le readuc în față fragmente din viața lor, cu declarațiile lor. Este foarte emoționant să îți retrăiești viața. Eu încerc să o fac cu multă delicatețe, pentru că e complicat, e un carusel de emoții, de stări și am nevoie ca invitatul meu să fie acolo, în comuniune cu mine, pentru că, dacă nu s-ar crea această comuniune, nu ar fi un produs frumos, de urmărit de acasă”, a spus Denise Rifai. 

„Mai sunt genul acesta de interviuri în care apar confruntări - uite ce spuneai acum 10 ani”, a notat Val Vâlcu. 

„Depinde de situație, depinde de invitat, depinde de poziția lui în statul român. Cum era să o confrunt pe Maria Dragomiroiu, cu ce? Cu evenimente din viața personală? Dar nu poți un politician acuzat de mită să nu îl întrebi câtă mită a luat și de la cine sau să nu îi aduci în față elemente pe care le vrea uitate. Depinde, repet, eu sunt în funcție de tipul de invitat pe care îl am. Tot ceea ce îmi doresc este să îl cunosc pe om. 

Eu cred că, dacă oamenii ar spune adevărul, chiar și cea mai urâtă parte a adevărului ar putea fi altfel înțeleasă, iertată, acceptată cel puțin, dacă ar fi autentici. Sunt foarte mulți care aleg să mintă și să creadă că putem fi foarte ușor duși de nas. Asta nu se poate, publicul nu iartă minciuna. Asta ar trebui să înțeleagă politicianul, că publicul simte și nu iartă minciuna”, a spus Denise Rifai în cadrul interviului de la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel