Viitorul iPhone ieftin va fi lansat alături de AirPods Lite, varianta ieftină a căștilor

Apple ar lucra în secret la o pereche mai ieftină de AirPods, care s-ar lansa în acest an.

Apple ar lucra în secret la o pereche mai ieftină de AirPods, care s-ar lansa în acest an, conform The Sun. Așa-numitele „AirPods Lite" sunt așteptate să acompanieze noul iPhone „ieftin", Apple urmând să țintească și utilizatorii cu un buget mai restrâns.

Presa tehnologiei a transmis că, în martie, Apple va dezvălui un nou iPhone 9 care va costa doar 1.900 de lei (399 euro). Acest preț este unul foarte mic, ținând cont că cele mai noi vârfuri de gamă trec cu ușurință de 1.000 de euro.

Căști scumpe

(w670)

Cu toate că sunt foarte populare, AirPods fără fir sunt și foarte scumpe, începând de la 700 de lei perechea. Nu există încă multe detalii despre AirPods Lite, însă probabil vor fi dezvăluite în acest an.

Site-ul care a dezvăluit noile produse Apple, Digitimes, are un parcurs relativ curat când vine vorba de scurgerile de informații, însă nu există o garanție că AirPods Lite vor exista vreodată.

Funcții inteligente

 (w670)

Primele Apple AirPods au fost dezvăluite în decembrie 2016 și au fost copiate de multe companii, care au vândut produse contrafăcute sub numele produsului original. Funcțiile cele mai interesante ale AirPods sunt: caseta de încărcare, oprirea automată a muzicii când una dintre căști este scoasă din ureche și căștile fără fir.

Apple a oferit anul trecut o altă versiune a AirPods, numită AirPods Pro, care poate anula zgomotul de fundal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel