EXCLUSIV  Viața în București: În cât timp parcurgi 10 kilometri și cât a ajuns să coste o cursă cu Bolt / foto

Unsplash
Unsplash

Traficul din București este un coșmar.

Din cauza lucrărilor interminabile care se fac la Podul Grant, oamenii au ajuns să stea în trafic... o oră pentru a parcurge zece kilometri. Un cititor DC News ne-a trimis pe adresa redacției o captură foto din aplicația Bolt pentru a ne arăta cum arată o zi normală în București, vineri, la ora 12.00.

„Atât am ajuns să facem din cauza lucrărilor care nu se mai termină la Podul Grant! Este inadmisibil să parcurgem 10 kilometri într-o oră! Înainte de aceste lucrări interminabile, aceeași distanță o parcurgeam în 25 minute. În mod normal, în șase luni, în alte țări se făcea podul de la zero! Noi îl peticim de atâta timp... Parcă suntem pe vremea când se lucra cu roaba și lopata. Sperăm că măcar la finalul lunii martie să se termine lucrările... Deși deja durează de prea mult timp... și ne-am săturat. O cursă Bolt a ajuns să coste aproape 70 de lei pentru 10 kilometri din cauza acestor lucrări... În mod normal, plătesc doar 25 de lei. Sperăm să se rezolve problema traficului în București. Sperăm, că doar speranța ne-a mai rămas”, ne-a scris cititorul.

Iată imaginea:

1. -imagine fara descriere- (trafic-bolt_11610600.jpg)

VEZI ȘI: SGR. Cum pierzi 100 de lei pe lună când cumperi de băut. „Se alege praful! Ne-am săturat să fim prostiți” / „Este bătaie de joc!” / „Suntem tratați... românește!”

https://www.dcnews.ro/sgr-cum-pierzi-100-de-lei-pe-luna-cand-cumperi-de-baut-se-alege-praful-ne-am-saturat-sa-fim-prostiti-este-bataie-de-joc-suntem-tratati-romaneste_952674.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel