Utilizatorii Twitter trebuie să știe asta! Elon Musk amenință că va șterge mai multe conturi

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Mai multe conturi Twitter ar putea fi șterse.

Elon Musk trece la treburi serioase! Miliardarul a anunțat că mai multe conturi vor fi șterse în cele ce urmează de pe platforma Twitter. Concret, CEO-ul companiei se referă la cele inactive de câțiva ani, informează economedia.ro.

Anunţul făcut de Musk

Elon Musk a anunțat ieri că toate conturile inactive de câțiva ani vor fi șterse de pe Twitter. CEO-ul companiei a adăugat că utilizatorii de pe platforma microblogging ar putea observa o scădere a numărului de urmăritori. „Eliminăm conturile care nu au fost deloc active de ani de zile, așa că probabil veți vedea cum numărul de urmăritori va scădea”, a avertizat șeful rețelei de socializare într-un tweet.

Politica aplicației arată că utilizatorii trebuie să se conecteze la contul lor cel puțin odată la 30 zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivității prelungite. Acestea nu sunt singurele schimbări din cadrul platformei.

Twitter a eliminat luna trecută bifa albastră de verificare din profilul a mii de oameni, inclusiv politicieni cunoscuți, jurnaliști și celebrități. Acest lucru se explică prin simplul fapt că Elon Musk a inclus în verificarea contului o parte a abonamentului Blue al platformei, o mișcare despre care a spus că va aborda problema conturilor bot de pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel