Utilizatorii Facebook vor avea acces la două fluxuri noi pe aplicația mobilă. Vor fi „ascunse” dacă nu sunt accesate în termen de 7 zile

Utilizatorii Facebook vor avea acces la două fluxuri noi pe aplicația mobilă. Vor fi „ascunse” dacă nu sunt accesate în termen de 7 zile  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Utilizatorii Facebook vor avea acces la două fluxuri noi pe aplicația mobilă. Vor fi „ascunse” dacă nu sunt accesate în termen de 7 zile / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Aplicația Facebook Mobile vine cu două noi fluxuri, Favorites și Recents care, dacă nu vor fi accesate în termen de șapte zile, vor fi „ascunse”.

Facebook le va oferi utilizatorilor aplicației mobile două fluxuri noi, pe lângă cel algoritmic: unul ordonat cronologic și altul compus din persoanele și paginile favorite. Acestea de numesc Favorites (Favoriți) și Recents (Recente), urmând, după cum sugerează numele, să se acomodeze postărilor prietenilor și entităților favorite și cele mai recente postări.

Pentru Favorites utilizatorul poate alege până la 30 de persoane și pagini. Doar conținutul acestora va fi afișat aici, însă tot pe baza algoritmului care stabilește ordinea postărilor din newsfeed. Recent va afișa postările de la cele mai noi la cele mai vechi, fără a fi neapărat o noutate în cadrul Facebook. Aceasta exista și până acum, ascunsă în secțiunea More, alături de multe altele.

Noutatea ține de faptul că Recent va fi mult mai ușor de accesat. Ambele fluxuri vor apărea în aplicația Facebook ca două tab-uri noi, lângă newsfeed. Utilizatorul va putea face trecerea între cele trei secțiuni de conținut cu un simplu swipe orizontal.

O mențiune importantă este că oricare din cele două secțiuni noi, Recents și Favorites, vor dispărea din ecranul principal al aplicației, dacă nu sunt accesate vreme de șapte zile. Acestea nu vor fi eliminate complet, ci vor fi „ascunse” la More. Vor apărea la loc, în ecranul principal, după ce utilizatorul le va accesa din nou din funcția More, potrivit BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel