Uraaa! Lupta anticoruptie a invins! Americanii au refuzat un candidat "penal"!

Descriere foto:

Americanii au decis! Poporul a vorbit la urne si a trimis acasa un candidat "penal" care si-a permis sa intre in cursa prezidentiala in ciuda acuzatiilor si anchetelor care il urmareau precum o tinichea atarnata de coada unui patruped! 

Acest rezultat spectaculos se constituie intr-o grea palma data acelor partide care in ciuda avertismentelor au crezut ca pot defila la nesfarist cu personaje certate cu legea sau in curs de a se certa cu legea! Alegerea inteleapta facuta de poporul american a scutit SUA de un posibil moment penibil in care administratia de la Bucuresti sa fie nevoita sa trimita la Washington un emisar special care sa transmita un mesaj clar, ferm , fara echivoc , apasat,ca cel mai important partener strategic al americanilor de peste ocean nu poate fi de acord cu felul in care clasa politica din America se joaca de-a statul de drept!

Din surse incredibil de credibile am aflat ca in urma analizelor serioase facute in compartimentele puterii democrat-incoruptibile si anticoruptie de la Bucuresti se ajunsese la concluzia ca FBI trebuie sprijinit in aceste grele momente de presiune la care a fost supsus pentru ca si-a permis sa declanseze o investigatie asupra unui candidat! Prin urmare s-a recomandat degraba decorarea directorului Biroului Federal de Investigatii!

In paralel cu acest demers emotionant s-ar fi intentionat si transmiterea unui avertisment catre un important cotidian de peste ocean care si-a permis sa puna in pericol independenta justitiei intrebandu-se periculos de retoric si insinuant "cine controleaza FBI?" sugerand fara a avea la baza indicii temeinice ca directorul institutiei americane ar fi recomandat sa nu se redeschida ancheta impotriva numitei Clinton Hillary la doar doua zile dupa ce tot el anunta o posibila redeschidere a anchetei!

Totul e bine cand se termina cu bine si statul de drept si democratia triumfa!

P.S. Acesta este un pamflet? Chiar si asa ramane intrebarea :vrem o tara ca afara?


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27