Unde va fi sediul de campanie al lui Băsescu

E greu să întorci opinia publică, când există, consolidată de peste un an de zile, o polarizare 65/25 a votului. Dar nu imposibil. De fapt, Traian Băsescu nu trebuie să câștige majoritatea, ca în 2009, ci să îi împiedice pe cei de la USL să atingă 51 la sută. Dezamăgirea electoratului, după ce un șuvoi de zoaie vor fi aruncate asupra adversarilor lui Băsescu, va demobiliza o parte a celor care îl contestă, în vreme ce fidelii mărșăluiesc ca o armată spre urne. Cam asta e strategia, în mare.

În mic, fiecare amănunt contează, nimic nu va fi neglijat. Gândiți-vă că vorbim despre o grupare care își asortează culoarea cravatei la ziua flăcării violet, despre cămăși norocoase, sau,  ca să redevenim serioși, despre mesaje publicitare realizate de experți ai manipulării care au reușit să hipnotizeze electoratul de trei ori la rând.

Niciun element simbolic nu va fi neglijat, de la imaginea candidatului, apropiat de popor, plâns, victimizat etc. până la feng shui-ul sediului de campanie. Ținând cont că principalul mesaj va fi cel justițiar, anticorupție și antisistem, cred că nu există un sediu de campanie mai potrivit decât vila din strada Mihăileanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel