Una dintre cele mai cunoscute basiste din lume vine în România

Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume, care a colaborat cu artişti precum Prince şi John Mayer, cântă la Bucureşti pe 17 octombrie, la Beraria H din Capitală, începând cu ora 21,00, informează organizatorii.

Nik West propune bucureştenilor o variantă inedită de spectacol, împreună cu chitaristul Tomo Fujita - cunoscut pentru colaborările sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl şi Paul Jackson - şi toboşarul John Blackwell - fost baterist al unor artişti precum Prince, Justin Timberlake şi Patti Labelle.

Nik West s-a născut în Phoenix, Arizona, într-o familie de muzicieni. Deşi iniţial a dorit să-şi construiască o carieră bazându-se pe aptitudinile extraordinare de instrumentistă pe care le-a căpătat în timp, artista a fost sfătuită de producătorul împreună cu care se pregătea să înregistreze albumul 'In The Nik Of Time' să îşi folosească şi abilităţile vocale.

Bilete pentru concert au fost puse în vânzare atât la Berăria H, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etajul 2, magazinul Muzica, Librăria 'Mihai Eminescu', agenţiile Tui Travel Center şi Eurolines, cât şi online - prin www.ticketnet.ro, iabilet.ro şi www.bilet.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc, între 70 şi 120 de lei.

Între 20 iunie şi 20 iulie, organizatorii vin în întâmpinarea publicului interesat cu o perioadă de presale, biletele putând fi cumpărate la un preţ cu 20% mai mic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel