Un șold mai celebru decât piciorul Angelinei Jolie la Oscar

Fotomodelul Anja Rubik a șocat pe covorul roșu, la un eveniment din New York, într-o rochie de culoare crem mult mai despicată decât rochia neagră a Angelinei Jolie, pe care aceasta a purtat-o la gala premiilor Oscar de la începutul anului, scrie Daily Mail.

  Fotomodel pentru calendarul Pirelli, dar și pentru Victoria Secret, Anja Rubik, în vârstă de 28 de ani, a defilat pe covorul roșu la Gala Muzeului Metropolitan de Artă 2012, la brațul designerului Anthony Vaccarello, cel care a semnat și creația vestimentară a tinerei.

Anja Rubik a purtat o rochie de mătase Slinky foarte despicată pe șold și cu tăieturi ample pe bust, care a convins publicul spectator că fotomodelul nu a purtat lenjerie intimă.

Imaginile surprinse la evenimentul muzeului din New York dezvăluie o Anja Rubik mai mult goală decât îmbrăcată, iar un genunchi îndoit strategic al acesteia în momentul când a îmbrățișat-o pe colega sa de podium Karolina Kurkova nu le-a permis fotografilor să surprindă mai mult din corpul tinere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel