Un Pitbull a mâncat 200 de dolari din economiile stăpânului său. Cum a reacţionat bărbatul când a văzut isprava

colaj capturi video
colaj capturi video

Un câine "a poftit" la banii stăpânului! Animalul a fost surprins în flagrant în timp ce ronţăia mai multe bancnote.

Oricine are acasă animale de companie ştie că poznele sunt la ordinea zilei. Însă la o asemenea năzdrăvănie nu se aştepta nici măcar bărbatul din Argentina care şi-a găsit câinele din rasa pitbull înconjurat de bancnote "capsate", unele chiar sfâşiate şi de nerecuperat.

Simpaticul căţel a mâncat atât de multe bancnote cât echivalentul a 200 de dolari din economiile stăpânului său. Juan Peroni, din Argentina, a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când a văzut că Indica, cățelușa lui în vârstă de 4 ani, i-a făcut praf economiile „Am văzut banii împrăștiați pe podea. M-a lăsat fără cuvinte”, a declarat bărbatul pentru Newsweek

Bărbatul a filmat momentul comic și l-a postat pe rețelele de socializare, acolo unde a adunat rapid aproape 5 milioane de vizualizări. În imagini, cățelușa vinovată apare în preajma bancnotelor însemnate cu... urme de dinți. 

@juanperoni10 ♬ sonido original - Juan Peroni

Indica nu este singurul câine care mănâncă, la propriu, banii stăpânului. Anul trecut, o femeie a rămas cu 2000 de dolari mai săracă după ce labradorul ei a făcut acelaşi lucru. A dat iama în cutia unde îi ţinea şi i-a crâmpoţit până la ultimul bănuţ. Un alt bărbat a avut parte de mare necaz după ce câinele i-a mâncat biletul câştigător de la loto şi, astfel, nu şi-a putut încasa premiul, potrivit The Sun.

Ingerarea de bancnote şi mai ales monede poate fi periculoasă pentru animal. Dacă totuşi ai observat că animalul a înghiţit bani, primul pas este să iei legătura cu medicul veterinar pentru a primi sfaturi de specialitate. Dacă nu se intervine în primele ore, mai ales în cazul banilor din metal, câinele sau pisica vor prezenta semne de disconfort care ar putea include vărsături, diaree, semne de durere abdominală sau letargie. Pentru a preveni astfel de accidente, este important să vă păstrați obiectele de valoare, inclusiv banii, departe de animalele din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel