Ucigașul cu BMW alerga după minora de la Jean Monet

val-vilcu
val-vilcu

 Le este oare o secundă rușine celor care îl apărau pe Huidu cu formula ”măcar, după această tragedie, se va circula mai prudent pe șosele”? Adică, uite că acest deranj care i se întâmplă unui șmecher nu e degeaba, alți posesori de tancuri vor conduce mai încet, ca să nu strivească sub șenile fraierii care le stau în drum. N-a trecut luna și un pui de bancher a spulberat cu blindajul BMW-ului două vieți.  A bănui că noii îmbogățiți se tem de  consecințe e o prostie. Vezi să nu-și trimită copii la serviciu, cu metroul, fiindcă au înțeles ce riscant e să pui unei maimuțe drogate briciul în mână... sau schimbătorul de viteze, tot aia. Vezi să nu le crape obrazul fetelor care se lăfăiau pe scaunul din spate al limuzinei, acum, că au pe conștiință două suflete, fiindcă l-au lăsat (poate l-au și încurajat) pe tânărul criminal să se urce beat la volan. Pe ce, pe conștiință? De când are siliconul așa ceva?

Până la urmă, se va întâmpla ca în cazul Plăcintă. Micuțul va sta câteva zile la mititica, apoi va fi scos de avocați, iar procesul se va judeca până uită lumea și mor martorii  de bătrânețe. Criminalul va pleca în Belgia, la studii, în Caraibe, la windsurf, sau prin Africa, la vânătoare, în vreme ce victimele vor aștepta dreptatea divină, că tot au o eternitate în față, de ce să se grăbească, nu le urmărește niciun echipaj de poliție, ca pe drogat. Apropo, uite altă mârșăvie pe care o spun unii  : de ce alerga Poliția după imbecil? Adică, de ce nu l-au lăsat în pace, dacă tot a spart barajul? Dacă nu se băgau, toată lumea era fericită: puștiul de bani gata își ducea gagicile la hogeac, șoferul de taxi își continua masteratul, ca să poată fi respins la angajare de banca părintelui de criminal, pe motiv că e supracalificat, iar tânăra din taxi apuca să se căsătorească și să-și facă familia fericită.

Atacul la adresa polițiștilor mă duce cu gândul la  Natalia Mateuț, cea care îl compara pe polițistul accidentat cu un băiat care îi aduce ei pizza. A scandalizat pe cineva această frază? Dimpotrivă: fata a devenit vedetă TV.  Dacă asta își doresc românii, asta  primesc.

Tot în presă, legat de anomia din țară, am întâlnit o altă grozăvie. Adevărul, ziarul în care se cerea reintroducere pedepsei cu moartea, acum un an, avea un articol în favoarea profesorului de la Jean Monet. Articolul prelua fraze scrise pe Facebook de idioți sau idioate din același liceu. Cică minora ar fi fost o răsfățată, că ea a vrut și apoi s-a temut de părinți... Internetul e plin de păreri și de tâmpiți, dar un ziar nu e obligat să le publice. Cum stă lângă semnătura distinsului editorialist Patriciu această măgărie? Un profesor trimis să supravegheze copii, în excursie, s-a culcat cu o minoră, aflată în grija sa. Să scoți eleva de vină, fie și prin ricoșeul unor păreri de pe net...cât de jos trebuie să cobori, ca standard jurnalistic, ca să urci tirajul fără un dvd cadou?

Nu m-aș mira dacă, în viitor, voi afla dintr-un astfel de articol că ucigașul cu BMW băuse de nervi, fiindcă fata pe care o iubea se culcase cu proful de sport ( doar au învățat amândoi în străinătate, se puteau cunoaște pe aeroport etc).

P.S. Nu le-aș mai spune copii de bani gata celor care primesc limuzine de mare putere, când fac majoratul. Sunt copii de morți-gata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel