Tusea, junghiul și micul instalator

razvan-dumitrescu
razvan-dumitrescu

L-am văzut pe Emil Boc făcându-și de lucru cu o minge de handbal într-o sală de sport. Portarul se câznea din răsputeri să nu apere ca să nu-i strice edilului momentul de glorie bine pregătit!

Mi-am adus repede aminte de alte scene asemănătoare cu personajul în cauză, pe vremea când ocupă fotoliul de la Palatul Victoria.

Atunci Emil Boc era asiduu mediatizat, dând cu rindeaua, tăind lemne, jucând fotbal, cosind sau alergând iute prin iarbă, pentru ca specialiștii în imagine s-au prins repede că individul trebuie umanizat iar atenția cetățenilor trebuie urgent abătută de la faptele pe care personajul nostru le comitea în calitate de prim ministru. Campania asta de imagine a avut și momente de un comic involuntar, cum ar fi celebra scenă în care ditamai premierul s-a trezit spârgând ouă cu capul iar treaba asta a rămas pe retina telespectatorului precum eticheta de “prostănac” pe fruntea lui Geoană!

După ce a fost demisionat de la Palatul Victoria și înscăunat cu limita de voturi la primăria Clujului, fostul președinte PDL s-a ținut o vreme departe de astfel de momente special concepute pentru aparatele de filmat. Episodul de ieri seamană cu o trezire bruscă a soldatului în urma unei alarme pe unitate și mă duce cu gândul la faptul că domnul Boc are ceva planuri la viitorul congres al partidului.

Nu m-ar mira să țintească o funcție importantă sau să vrea să facă echipa cu Elena Udrea care a intrat în cursa pentru șefia PDL la o lună după ce ne spunea că nu candidează! Acest personaj a devenit cunoscut doar prin campanii de mediatizare atipice. Pe dânsa doar stridentele o puteau menține în atenția publicului și metoda asta chiar i-a adus notorietate. A venit în politică din neant, fără vreo bază solidă, nu-i nimic, pentru că vine pe tocuri cu lift!

Sunt probleme cu preșdintele Norvegiei? Lasă dragă că rezolvam treaba asta cu decolteul! Aaa, vă întrebați pe ce a cheltuit banii de la minister? Poate nu știți că rochia doamnei a devenit subiect de presa și în SUA!

Doar cu astfel de metode putea rămâne în prim plan personajul în cauză. Orice specialist i-ar fi spus că nu e cazul să încerce ceva de substanță pentru că s-ar putea să afle toți că împaratul e gol!

Sa revedem oferta de moment de la PDL. Blaga, un președinte în funcție ce s-a remarcat prin modul lamentabil în care a pierdut alegerile parlamentare și prin declarațiile de tipul “am înfrânt” ce au urmat acestui moment! Dacă sistemul electoral ar fi fost acela din discursurile vitejești ale pedeliștilor, adică uninominal pur, acest partid și-ar fi numărat astăzi parlamentarii pe degetele de la o singură mână.Cu domnul Vasile lucrurile sunt și mai complicate, ziariștii nu pot scoate de la el nici măcar o știre în momente politice importante și din acest motiv și-a câștigat porecla de “moartea ratingului”.Greu de adus voturi cu așa ceva!

 Elena Udrea, a pierdut lamentabil alegerile de la București! În calitate de șef al organizației a reușit performanța de a face partidul să încapă într-un lift. Personaj șmecher din fire, a avut prezența de spirit să nu candideze la primăria mare ca să nu râdă oamenii de scorul minuscul pe care l-ar fi obținut și despre care îii vorbeau toate sondajele de opinie. Ca să intre în Parlament s-a făcut că-și schimbă atitudinea și de la ținutele alea stridente pe care le vezi doar la actrițele ce joacă prin filme marcate cu 18+ a trecut direct la batic și la gumari plus o mutare de forma la bloc, ca tot poporul! Ei bine, scopul a fost atins, pauza s-a terminat!

Un pedelist care pe mail și Facebook înjura mereu USL spunea că a ajuns partidul să aiba de ales între tuse și junghi. Nu prea sunt speranțe când trebuie să decizi între unul care pare că nu știe întodeauna cât e ceasul și alta care e în stare de orice, inclusiv să-și facă dintr-o batistă vreo trei, patru fuste!

 Să-l trecem pe lista și pe Emil Boc, cel de la care a plecat dezastrul, omul care se căzneste să  ne arate că e bun la orice. E ca și când deschizi ușa și te trezești că-ți intră în casă micul instalator, cu sculele la el întrebând dacă nu poate să-ți repare câte ceva în schimbul votului!

Ce zici domnule Traian Băsescu, ești mândru de opera matale?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel