Truth Social, noua platformă a lui Donald Trump, va fi lansată astăzi în App Store

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Truth Social, noua rețea de socializare a lui Donald Trump, va fi lansată în App Store al Apple.

Noua rețea de socializare a lui Donald Trump, Truth Social, pare că se va lansa astăzi în App Store al Apple, potrivit postărilor unui director pe o versiune de testare vizualizată de Reuters, marcând revenirea fostului președinte pe rețelele de socializare.

Într-o serie de postări de vineri seara, un cont verificat ca fiind directorul de produse al rețelei, Billy B., a răspuns la întrebările despre aplicație de la persoanele invitate să o folosească în timpul fazei de testare. Un utilizator l-a întrebat când va fi lansată publicului.

„În prezent suntem pregătiți pentru lansare în Apple App Store pentru luni, 21 februarie”, a răspuns directorul executiv.

Lansarea va restabili prezența lui Trump pe rețelele de socializare la mai bine de un an după ce a fost interzis de pe Twitter Inc, Facebook și YouTube în urma asediului din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului SUA de către susținătorii săi, după ce a fost acuzat că a postat mesaje care incitau la violență.

Pe 15 februarie, fiul cel mare al lui Trump, Donald Jr., a postat pe Twitter o captură de ecran a contului verificat @realDonaldTrump Truth Social al tatălui său, cu o postare din data de 14 februarie: „Pregătește-te! Președintele tău preferat te va vedea tu curând!"

Condus de fostul reprezentant republican al SUA Devin Nunes, Trump Media & Technology Group (TMTG), compania din spatele Truth Social, se va alătura unui portofoliu în creștere de companii de tehnologie care se poziționează drept campioni ai libertății de exprimare și speră să atragă utilizatorii care simt că opiniile lor sunt suprimate pe platforme precum Twitter, Facebook și YouTube, scrie YahooNews.

Un judecător a decis că Trump trebuie să depună mărturie în ancheta privind practicile fiscale ale grupului său

Un judecător din New York a decis că Donald Trump şi doi dintre copiii săi trebuie să depună mărturie în cadrul anchetei privind practicile fiscale ale grupului său.

Un judecător din New York a decis, joi, că Donald Trump şi doi dintre copiii săi, Donald Trump Jr. şi Ivanka, trebuie să depună mărturie în cadrul anchetei civile privind practicile fiscale ale grupului său condusă de procurorul statului New York, notează AFP, citat de Agerpres.

După o audiere prin videoconferinţă, judecătorul a respins cererea taberei Trump care dorea să anuleze citaţia să depună mărturie formulată de procurorul Letitia James (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel